Што му фали на Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Ќе дојде секретарката, још боље! ; )
е за ова си во право боље е така, а може и некоја од советничките

да му пратам ја ако не? шефе мистик? помал шефе ацид?

де бе, еден мејл..

Исто мислам а и знам како идат работите.

Мистичен напиша:
Поентата на муабетот ми беше дека "урбаната мафија" и не е секогаш урбана мафија како што ја претставуваат медиумите, понекогаш се работи и за инвеститори кои не платиле рекет на вистинската урбана мафија (градежната инспекција, општината, градот...), потоа луѓе кои наебале од љубоморни комшии.... не се залетувајте, не е се како што изгледа.
Сите тие се дел од урбаниот криминал или како што ги кажуваат медиумите урбаната мафија. Се додека нема професионално избрани кадри и поголем морал на луѓето во оваа држава, ке биде така како што е. Место да се мисли за општо добро, сите си мислат само за својот стомак и својот џеб. Никој не прави нешто што ќе биде корисно за сите не само за него. Се прават многу избегнувања на даноци за изградба и се надминува дозволената градба за големи добивки од кои се офајдуваат сите во администрацијата што се задолжени за издавање дозволи и др.

i do kaj stignavme e-mailot e praten.i? sea da cekame rezultati od Kostovski ili?

Што му фали на Скопје? Хммммм...

Уште крила па да летне!!!!

nesto ko knez mihajlovic I kako devojkite sto se setaat po taa ulica. I dobar skate park, ne mozam veke da se krsam na plostad site da mi se smeat

Пред се Скопјани , бидејќи 80% од жителите се од внатрешноста на Македонија.
И нормално културни граѓани
...тоа би надополнила да не се повторуваме .:)

kontraska напиша:
Пред се Скопјани , бидејќи 80% од жителите се од внатрешноста на Македонија.
Ејх, од кај ги извади процентиве? :icon_eek:

Ни со студенти, ученици (бла бла...) не би имало повеќе од 40% од внатрешноста, иако тие не ни спаѓаат во жители. Можеби - привремени жители.

Acid напиша:
Ејх, од кај ги извади процентиве? :icon_eek:

Ни со студенти, ученици (бла бла...) не би имало повеќе од 40% од внатрешноста, иако тие не ни спаѓаат во жители. Можеби - привремени жители.
:ne: Не зборам за привремените туку за доселените жители од внатрешноста ...сите се со некое "шкљ" потекло ....
Аман па ти за збор ме фати :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom