Фан клуб: Далас Маверикс

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Втор пораз дома,овој пат изгубивме од Денвер дури со 22 разлика,93-115.
Новицки 20 поени
Кид 12 поени
Одом и Тери по 6 поени
Картер 11 поени

Втор пораз дома,овој пат изгубивме од Денвер дури со 22 разлика,93-115.
Новицки 20 поени
Кид 12 поени
Одом и Тери по 6 поени
Картер 11 поени

Другар освен тебе гледаш Далас какви фанови има, само кога победувате пишуваат, а во пораз ги нема нигде :)

Другар освен тебе гледаш Далас какви фанови има, само кога победувате пишуваат, а во пораз ги нема нигде :)
Ќе се вратат кога ќе почнеме да победуваме ;)

Јас сум тука.

Очекував ваква сезона. Едноставно немаме асален центар (трејдовите Одом и Картер полн промашај по мене). Се надевам дека тренерот ќе направи нешто во текот на сезоната и да догураме некако до плејофот, ама тешко :(. Но сепак има некаква надеж - поминаа само 10 дена откако го растуривме целиот шампионски тим (сеуште не ми е јасна причината за растирање на победнички тим) и им треба веројатно малку време за да се разиграат... се надевам.

Јас сум тука.

Очекував ваква сезона. Едноставно немаме асален центар (трејдовите Одом и Картер полн промашај по мене). Се надевам дека тренерот ќе направи нешто во текот на сезоната и да догураме некако до плејофот, ама тешко :(. Но сепак има некаква надеж - поминаа само 10 дена откако го растуривме целиот шампионски тим (сеуште не ми е јасна причината за растирање на победнички тим) и им треба веројатно малку време за да се разиграат... се надевам.
Би требало до плеј оф да догураме, и да се земе центар тука е дупката.
Него на последниве утакмици имало и исклучување со Мајами Одом, а со Денвер Тери, хаос е во тимот.

Трет пораз по ред овој пат од Оклахома со резултат 104-102 :facepalm:

Добро одигран меч за разлика од претходните два. Се ќе дојде на свое место малку по малку. :)

Иииии конечно победивме 99-86 против Торонто :D

имало фанови ајде да се активираме малце во фан клубов..денес играме против Минесота кој се засилени Рубио е во добра форма исто и центар јак имаат но мора да влеземе во форма.

Нов пораз 99-82 од Минесота
1.25-25
2.25-16
3.24-28
4.25-13 (овде ја изгубивме утакмицата)

Вечерва играме со Феникс и очекувам лесна победа... :) Мислам дека значајно се покачи моралот во тимот и време е да се гази! :D

Лесна победа против Феникс :).

Следни натпревари:
DAL at SAS
NOH at DAL
DAL at DET

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom