LordDragonII
Dr.Strangelove
И јас имам поминато покрај Битола кога одев за Охрид, и голем впечаток ми остави елитната населба покрај пат
Само тоа не чини таму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас имам поминато покрај Битола кога одев за Охрид, и голем впечаток ми остави елитната населба покрај пат
Оти друго шо чини?Само тоа не чини таму.
ahhaahahahahahahahahahahИ јас имам поминато покрај Битола кога одев за Охрид, и голем впечаток ми остави елитната населба покрај пат, кога гореа пожарите таму, комшијата твој ја грабнал сателитската и бега, а куќата нека гори.
Добро де од картон и летви беше ќе ја изгради пак нема потреба комуналии да плаќа, важно сателитската ја спаси.
Оти друго шо чини?
a let 3 go fali bt deka e najubav grad vo mkd,a usfari ne e
А бе седи едни фасади не можевте да ги направите ви паѓаа по тоа чаршијата, се сеќавам ризик беше тогаш човек да шета по Широк сокак.Точно. Не е.
Битола е најубав град на балканот а не во Македонија
А бе седи едни фасади не можевте да ги направите ви паѓаа по тоа чаршијата, се сеќавам ризик беше тогаш човек да шета по Широк сокак.
Не сум имал потреба да одам по нешто надвор од Битола. И коли сум куповал и мебел и за облека и за јадење. Се сум нашол тука. За природни убавини имам Охрид за скијање имам Пелистер.
Во прилеп можеби има нешто што го нема Битола али не ми притребало (налбатин, самарџија, наланар, срмаџија, терзија...)
А ти си идел повеќе пати наваму. Значи си барал нешто што Прилеп не можел да ти го понуди
ebati najubaviot grad na balkanot koga na sirok sokak ima kuki stari i po 100 godini so samo go grdat gradot:pos2::pos2:
Прилеп имаше река една...на Л нешто беше...не ми текнува...помош?