Скарани градови: Прилеп против Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Arch Enemy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас имам поминато покрај Битола кога одев за Охрид, и голем впечаток ми остави елитната населба покрај пат, кога гореа пожарите таму, комшијата твој ја грабнал сателитската и бега, а куќата нека гори :pos::pos::pos::pos::pos:.

Добро де од картон и летви беше ќе ја изгради пак нема потреба комуналии да плаќа, важно сателитската ја спаси.
ahhaahahahahahahahahahah
:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:
odamna ne sum se smeel volku dobro
:pos2::pos2::pos2:

pa karanacita koj drug moze da ja pocne ako ne let 3
sekoj grad si ima dobri i losi osobini
a let 3 go fali bt deka e najubav grad vo mkd,a usfari ne e

Точно. Не е.

Битола е најубав град на балканот а не во Македонија
А бе седи едни фасади не можевте да ги направите ви паѓаа по тоа чаршијата, се сеќавам ризик беше тогаш човек да шета по Широк сокак.

А бе седи едни фасади не можевте да ги направите ви паѓаа по тоа чаршијата, се сеќавам ризик беше тогаш човек да шета по Широк сокак.

Не се плаши
се е во ред.

Не сум имал потреба да одам по нешто надвор од Битола. И коли сум куповал и мебел и за облека и за јадење. Се сум нашол тука. За природни убавини имам Охрид за скијање имам Пелистер.
Во прилеп можеби има нешто што го нема Битола али не ми притребало (налбатин, самарџија, наланар, срмаџија, терзија...)
А ти си идел повеќе пати наваму. Значи си барал нешто што Прилеп не можел да ти го понуди

Tesko na toj so samo po potreba odi nadvor od svojo grad.Ne samo so go zalam tuku krivo mi e so i jas i toj sme isto t.e.makedonci!"so zdravje da si gi vozis kolite od Bitola so si gi kupuval"

ebati najubaviot grad na balkanot koga na sirok sokak ima kuki stari i po 100 godini so samo go grdat gradot:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom