Феноменот Хуго Чавез

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Алал да му е... Стварно уживав... :tv: И што е најдобро... Цела Јужна Америка го мисли ова...

Батето е без влакно на јазикот, цар е :vozbud:

НАПРЕД ЧАВЕЗ !!!!!! :hump: ...само така одпозади на Американците... ЈЕЕЕЕЕ !!! :olee: :je:

НАПРЕД ЧАВЕЗ !!!!!! :hump: ...само така одпозади на Американците... ЈЕЕЕЕЕ !!! :olee: :je:
Дела требаат Делија..А не говори и скокање како петел на шарено буниште..На дело треба да се покажи..Мада и со онаа сила и влијание што ја има Венецуела глобално, може само да ја почешка Америка...

Ќе цркне и тој ко Кастро, кај и да е... имаат гревови спрема народот.

Дела требаат Делија..А не говори и скокање како петел на шарено буниште..На дело треба да се покажи..Мада и со онаа сила и влијание што ја има Венецуела глобално, може само да ја почешка Америка...

Делата ќе дојдат сами по себе, само полека...трпение... Важно се најдоа повеќе мажи кои ќе го плукнат во лице најголемиот светски диктатор и полицаец...
Незнам дали некоја земја има поголеми гревови од САД...???

Делата ќе дојдат сами по себе, само полека...трпение... Важно се најдоа повеќе мажи кои ќе го плукнат во лице најголемиот светски диктатор и полицаец...
Незнам дали некоја земја има поголеми гревови од САД...???

Koga?:)

Ti kazav... Aj pak ke kazam, na shto ke svrshavam, onaka tripli orgazmi... Koga ke ja vidam srbija, teritorijalno samo so Belgrad...
Interesno...

MI SE POLNI DUSHATA BE EJJJJ... I DA DEGENERIK SUM...

You wanna peace of me little boy?:)

Stvarno taka mislis picasso ?:toe:

Da, bolen sum, i apcinja pijam...
Ili mi ja zgreshija dozata denes, ili nemat veke efekt... Ili mi puka kurov od faci na koi amerikancite im se neprijateli, a site shto se protiv amerikancite im se prijateli...
Ne znam shto e...

Ali znam deka ovoj Chavez e prdlo, i jas najiskreno ke slavam, castam... a shto ushte ne, koga ovoj decko ke sfati deka e samo Sakijashvili na drugata strana... I daj boze da go sfati toa, koga ke bide kasno...

Aj legni si utre ke praime muabet... utroto e popametno od vecerta :smir:

Ipak komparacijata ti e malce nevkusna i nesoodvetna ipak od tie avioni umirale luge a ovoj Chavez samo saka da bide svoj na svoeto , razmisli malce na taa tema .

Leka nok

Чавез е навистина храбар, човекот отворено и се спротиставува на моментално најголемата светска сила Америка. Но, и позади Чавез стои некој кој му ја дава таа поддршка и сигурност, тоа јас како што мислам е Русија. Досега ако немаше добра позадина Америте без проблем ќе го свиткаа. Барем нив ги бидува за вакви работи.

Voopsto ne me interesira ako ne se soglasuvate,ama mislam deka Amerika e edna od najzlobnite diktatorski drzavi kojasto promovira imperijalizam vo cel svet.Normalno sega ke gi napragaat Venecuela,Kuba,Bolivija,Nikaragva,Honduras deka imaat diktatori (ne mu odat po zelbite na Amerikancite).Navistina pateticno.

Amerika i plus nato sojuznicite napravija TOLKU MNOGU steti:Vojnite vo Irak i Avganistan bea kapak,a i vojnata vo Kosovo bese kapak.Apsolutno nema nikakvo opravduvanje za ova.Poglednete go filmot na Michael Moore kojsto se vika Fahrenheit 9/11 kojsto me fascinira so faktite okolu toa deka Bin Laden i familijata na Bush imale zaednicka naftena kompanija,i se voveduvaat vo prasanje izborite vo SAD vo 2000 godina,i obvinuvanjata za falsifikat vo Florida (bratucedot na Bus,togas bese guverner na Florida,kolku sto znam).Navistina vi go preporacuvam ovaj film da go gledate.Amerika vo 1980 tite gi poddrzuvase Talibancite vo Avganistan i nivnata vojna protiv Sovetite,a go poddrzuvase i Sadam Husein vo Iracko-Iranskata vojna vo 1989.Praviloto na Amerika e:Vcera ni bese prijatel,utre ni si neprijatel.Taka i storija.Tokmu od ovie pricini ne ja sakam Amerika.

Poglednete go ova:

Bravo za Chavez nema nikoj kako nego.Mnogu go poddrzuvam covekot,protiv Jenkite,taka g vika toj Amerikancite.

NATO EU i Amerika gi imaat napraveno najgolemite grevovi vo ovaj svet.Da bese do mene,jas odma ke gi razresev,EU i NATO voopsto da ne postojat kako insitucii.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom