И за на крај, ако малцинствата во Бугарија имаат права, зоѓто им ги менувавте имињата и презимињата на Турците во Бугарија ??
Оти уште оттогаш/1984 -1985/, знаевме дека денеска ке не управуват :nesvest:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за на крај, ако малцинствата во Бугарија имаат права, зоѓто им ги менувавте имињата и презимињата на Турците во Бугарија ??
ама лошото е дека вие немате и един доказ за врзка мегу древните македонци и лугето, кои сега населјават географската област Македонија.
Добре си ме разбрал. Този диалект с'с ср'бски думи в'тре,за којто тв'рдите че е отделен език, в БГ вклјучително и Пирина е повод само за мајтапи.А кажеш ли им, че не са Б'лгари, а с'народници на Александ'р,Клеопатра и мајка Тереза ,веселбата ште е п'лна...Много сте ми интересни.Да сте живи и здрави да ме веселите оште.:helou: :helou: :helou:Ако добро те разбрав, кажуваш дека Македонците во Пиринскиот дел биле толерирани и не биле обесправени. Па кажи ми бе дали е толерирање да не се дозволува да се печати ништо на македонски јазик, па дури и да е забрането говорење на истиот???
Можеш да тв'рдиш каквото си искаш.Важното е другите дали ти верват. Нас свет'т ни познава добре.Имат ни за Европијци и славјани.Това за Татарите може да си го говорите само около Вардарот.На друго место ште ви се смејат.За роднинството ви с Александ'р-с'штата работа.Подиграват ви се даже в Белград. А за Свет'т сте биши Б'лгари...бивши!!!А бе бугариве неможа да се помира со фактот шо се ТАТАРИ и шо немаат корени на овие простори па сега си леча комплекси со Македонското прашање, а не се свесни дека ако треба да се докажува потекло ние му сме предци нив и ние треба да докажуваме татковство (lol) врз нив. А шо се однесува до клипот за Скопје јас да прашам, како да тврдиме ние за Персијанците и Египќаните кои така го пречекале Александар Македонски??????
И сега ако можи некое паметно татарче да ми објасни како е можно да сме срби, бугари и неодредени (грчка верзија) во исто време???????
И последно..... ние ич не се замараме со вас , недостојни сте !!!!
Имат ни за Европијци и славјани.
Сешташ ли се за какво ти говорја?