Замена за Ш и Ч со 6 и 4 ?

1337 rulz, viE all StE DeMoDe!!!

btw, имаше некаде ваква тема, ако некој се сеќава каде точно беше темата нека посочи... секоја помош е добредојдена. Фала

Ki643 i p0zzdraf43 so 43tvor43:tapp:

Ги презирам уште откога се појавија, боље vaka kje piшuvam:helou:

Poglupava rabota od toa u zivot neam videno ... a sto ako si pisuvaat latinica vaka ... se znae sto saka da kaze, zarem ne ?

А вака е поубаво , btw.

Порано малку ме заразија со пишување на тоа 4, наместо ч, ама ми пројде...Мислам...тоа се тотални лупоси...или пиши с или ch наместо ч или земи кирилица пишувај што ти е најдобра идеа. За ова со 4 некако ајде и може да пројде, се додека не е претерано...ама тоа 6???Ееее тоа не можам да го сфатам никако...и толку глупо и грдо ми стои, што кога ќе видам како некој по хи5 или некој др. таков сајт пишал како коментар на профил:„Wewe ma4e kako si mi? 6to mi pravi6? Samo da znae6 mn. te 6akam....“ е тогаш ми се темни пред очи жими се! Си имаме наша кирилица, користете ја неа доколку не ви одговара латиницата, а не нови глупости да измислувате!

Тоа со Ш=6 прв пат го видов на ТВ Балканика ,таму така ги пишуваат пораките

Лееееееее колку е само глупавоо....:vozbud:

Ауу колку само ме иритира таквото пишување. Посебно 6, @, 3, 1...4ката и јас понекогаш ја користам,но само кога пишувам латиница и за да не ме сватат грешка ако напишам со c.

Оооо..тие фори стално ги употребуваме коа се реметиме у друштво....Последен пат намерно ги употребив да и пратам порака на една полуматурантка, на другарка братучетка, пошто, нели ,нормално е така да 4естита6:):baeh:
Убиство!!!Никад не може поглупа работа да смислиме!:pos2:

Абе 4 и 6 ги употребуват највеке адолесценти коишто сакаат да се понашат дека се демек многу јаки фраери или типки, нишо појќе. Тоа ти е проста и ептен бугарска работа. Ако пишиш со латиничен фонт употреби s или c како што треба, или најдобро alt + shift и ете ти македонски фонт, поубо здравје, секако дека ке се разбереш со соговорникот.
Најмногу ме нервира коа наместо л или р ке употреват w, како на пример wewe, swce, awe, mawe..... Тоа ти е лигавење в крај. Абе кирилицата е закон, пишувајте на кирилица :salut:

Jas mn 4esto koristam 4, nz zaso ama taka sum naviknata i nemozam da se odviknam, 6ka ne koristam voopsto ne sum naviknata. A mnogu me nervira koa za Ч pisuvaat ch i za ш sh....nzz glupo mi e nekako. Glupo mi zvu4i na pr штиклички-shtiklichki grrrrr:@ xD
Isto taka me nervira nekoi so se zanasaat i so pisuvaat na pr: pisue, kazue, postue kazi ubavo ko 4oek PISUVA, KAZUVA, POSTUVA!

Jas mn 4esto koristam 4, nz zaso ama taka sum naviknata i nemozam da se odviknam, 6ka ne koristam voopsto ne sum naviknata. A mnogu me nervira koa za Ч pisuvaat ch i za ш sh....nzz glupo mi e nekako. Glupo mi zvu4i na pr штиклички-shtiklichki grrrrr:@ xD
Isto taka me nervira nekoi so se zanasaat i so pisuvaat na pr: pisue, kazue, postue kazi ubavo ko 4oek PISUVA, KAZUVA, POSTUVA!

Едноставно смени на кирилица и ке имаш и Ч, Ш и сите други букви. Иако сум приметил некои иако пишуваат на кирилица пак пишуваат 4ка место Ч. :tapp:

Ne znam zasho, ali ja koa pishuem na latinica mi ide po pravila da pishuem, posho site shto uchele latinica u shkolo, znaat kirilichnite bukvi kako se transkribiraat.

Isto mnogu sakam koa pishuem debar maalski Skopski, i togash sekoj zbor mi se poklopue so stilot.

Од се што сум видела по смс и мсн најтрагично ми е емовското срце <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom