Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
веќе подолго време барам маче на поклон по огласи и на фб ама нишо...ако има некој нека ме извести фала да.

веќе подолго време барам маче на поклон по огласи и на фб ама нишо...ако има некој нека ме извести фала да.

http://www.facebook.com/NajPrekrasniMacinjaBaraatVerenPrijatel.i.Domakin

А можеш и да причекаш месец дена, сега им е период за парење, така да за месец дена ќе имаш еден тон мачиња за подарување...

А зашто ова сте го напишале во тема за животни?

Хахахах, јас се извинувам, али поради тоа што не сум во тек со темава баш, нов сум на форумов па чисто видов Купувам-Продавам-Подарувам па помислив дека се огласи од секаков тип. Лично замолувам кој е наддлежен да ми го избрише коментарот, срам ме фати :)

Хахахах, јас се извинувам, али поради тоа што не сум во тек со темава баш, нов сум на форумов па чисто видов Купувам-Продавам-Подарувам па помислив дека се огласи од секаков тип. Лично замолувам кој е наддлежен да ми го избрише коментарот, срам ме фати :)
И треба да се срамиш;) се шалам нормално и ајде welcome на форумов:) иако си постар член од мене;)

И треба да се срамиш;) се шалам нормално и ајде welcome на форумов:) иако си постар член од мене;)

Не се рачуна датумот на зачленување, туку датумот на активно учество во темите и сл. барем според мене:) Како и да е не дека тука немам што да кажам, напротив веднаш имам мачиња да подарам 5 месеци се стари, питоми се мили се и сите си ги чуваме дома сосе една малтешка пудлица со име Бјанка :) многу ни е весело

Не се рачуна датумот на зачленување, туку датумот на активно учество во темите и сл. барем според мене:) Како и да е не дека тука немам што да кажам, напротив веднаш имам мачиња да подарам 5 месеци се стари, питоми се мили се и сите си ги чуваме дома сосе една малтешка пудлица со име Бјанка :) многу ни е весело

Е, па за мачињата прочитај неколку коментари погоре, имаше некој што бараше маченце на подарок па можеш да го исконтактираш преку ПП:)

Е, па за мачињата прочитај неколку коментари погоре, имаше некој што бараше маченце на подарок па можеш да го исконтактираш преку ПП:)

Ок, извинете уште еднаш, од сеа тука само мачиња, кучиња, глувчиња, папагалчиња и сл :)

поздрав

Доколку знае некој каде можам да набавам ваков вид на глушец (dormouse) во Македонија, нека ми кажи. Затоа што премногу се занимавам со чување на глувци и хрчаци па сеа решив малце да сменам и некој друг вид на глушец. Или доколку има некој за продавање нека ми пиши.
Еве како изгледа овој вид на глушец односно еден вид на глушец/верверичка (според мене):

Common-dormouse-hibernating-in-nest.jpg

dormouse_1408770i.jpg

forest-dormouse-3787.jpg

Благодарам однапред!

Мислам дека ги има вакви во Маврово премногу во природа, пух ги викаат. Ако не грешам...

Незнам на македонски како се викаат. Ама сакам да набавам, а не да фаќам низ шума :D

Отиди до кај Војо, или пак најди негов број и јави му се... мислам ако не може он да ти набави, никој друг не може:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom