Продавам - Купувам

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
веќе подолго време барам маче на поклон по огласи и на фб ама нишо...ако има некој нека ме извести фала да.

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
веќе подолго време барам маче на поклон по огласи и на фб ама нишо...ако има некој нека ме извести фала да.
http://www.facebook.com/NajPrekrasniMacinjaBaraatVerenPrijatel.i.Domakin

А можеш и да причекаш месец дена, сега им е период за парење, така да за месец дена ќе имаш еден тон мачиња за подарување...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
А зашто ова сте го напишале во тема за животни?
Хахахах, јас се извинувам, али поради тоа што не сум во тек со темава баш, нов сум на форумов па чисто видов Купувам-Продавам-Подарувам па помислив дека се огласи од секаков тип. Лично замолувам кој е наддлежен да ми го избрише коментарот, срам ме фати :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Хахахах, јас се извинувам, али поради тоа што не сум во тек со темава баш, нов сум на форумов па чисто видов Купувам-Продавам-Подарувам па помислив дека се огласи од секаков тип. Лично замолувам кој е наддлежен да ми го избрише коментарот, срам ме фати :)
И треба да се срамиш;) се шалам нормално и ајде welcome на форумов:) иако си постар член од мене;)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
И треба да се срамиш;) се шалам нормално и ајде welcome на форумов:) иако си постар член од мене;)
Не се рачуна датумот на зачленување, туку датумот на активно учество во темите и сл. барем според мене:) Како и да е не дека тука немам што да кажам, напротив веднаш имам мачиња да подарам 5 месеци се стари, питоми се мили се и сите си ги чуваме дома сосе една малтешка пудлица со име Бјанка :) многу ни е весело

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Не се рачуна датумот на зачленување, туку датумот на активно учество во темите и сл. барем според мене:) Како и да е не дека тука немам што да кажам, напротив веднаш имам мачиња да подарам 5 месеци се стари, питоми се мили се и сите си ги чуваме дома сосе една малтешка пудлица со име Бјанка :) многу ни е весело

Е, па за мачињата прочитај неколку коментари погоре, имаше некој што бараше маченце на подарок па можеш да го исконтактираш преку ПП:)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Е, па за мачињата прочитај неколку коментари погоре, имаше некој што бараше маченце на подарок па можеш да го исконтактираш преку ПП:)
Ок, извинете уште еднаш, од сеа тука само мачиња, кучиња, глувчиња, папагалчиња и сл :)

поздрав

B

BrunoFresh

Гостин
Доколку знае некој каде можам да набавам ваков вид на глушец (dormouse) во Македонија, нека ми кажи. Затоа што премногу се занимавам со чување на глувци и хрчаци па сеа решив малце да сменам и некој друг вид на глушец. Или доколку има некој за продавање нека ми пиши.
Еве како изгледа овој вид на глушец односно еден вид на глушец/верверичка (според мене):

Благодарам однапред!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Мислам дека ги има вакви во Маврово премногу во природа, пух ги викаат. Ако не грешам...

Член од
22 декември 2011
Мислења
1.291
Поени од реакции
1.285
Незнам на македонски како се викаат. Ама сакам да набавам, а не да фаќам низ шума :D
Отиди до кај Војо, или пак најди негов број и јави му се... мислам ако не може он да ти набави, никој друг не може:)

Kajgana Shop

На врв Bottom