Најлошиот модел од Nokia N-Series

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Кој од следниве Наведени Нокии е најлош по дизајн/функции и издржливост според вас:

• Вкупно гласачи
    36

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
за тие што имаат поголемо искуство и работеле со повеќе модели на Н-сериите на нокиа нека коментираат слободно на темата, позитивности од модел до модел, негативности итн... за другите што од памет ќе кажат што им текне и само на слика ги виделе моделите на нокиа од Н-серии - попаметни би биле кога би ќутеле, нели?

Незнам мислам н70 многу глуп телефон ми стана макар шо едно време сакав таков

И ја мислам дека од понудените Н70 беше најлош

Го имаш испуштено Н 76... и со право.

Не припаѓа на друштвото на лоши телефони :pipi:

Го имаш испуштено Н 76... и со право.

Не припаѓа на друштвото на лоши телефони :pipi:

освен што немаше опција за да се впишат повеќе јас ги напишав само топ 13/14 модели кои беа изгласани за најлоши на светскиве форуми за мобилна технологија, иначе немам напишано уште мин 5 модели од Н-серија, како Н82, N76, N81, N77 итн... не само што не се лоши туку и не верувам дека на форумов има повеќе од 5члена што држеле во рака таков телефон. :)

освен што немаше опција за да се впишат повеќе јас ги напишав само топ 13/14 модели кои беа изгласани за најлоши на светскиве форуми за мобилна технологија, иначе немам напишано уште мин 5 модели од Н-серија, како Н82, N76, N81, N77 итн... не само што не се лоши туку и не верувам дека на форумов има повеќе од 5члена што држеле во рака таков телефон. :)

:pipi:

Ако имаш некоја бизнис варијанта која ќе ме оддели од моето 76-че, кажувај :pos:

znaci ubedlivo najglup vi e n71 e sea neznam kolku ste go videle, ali ne e bitno mislam deka n70 za n71 e zver neviden, i bas uste mi se sviga n70 iako oddamna go projdov...

не ми е јасно безстрашен и торте, зошто сте гласале за Н71, кои негативности ги има телефонот? грд ви е на изглед? или дека е на расклопување?
мене па напротив ми се допаѓа моделот, т.е. би го ставил меѓу првите 5 најдобри Нсерија Нокии. пред се затоа што е глoмазен бизнис модел.
nokia-n71-00.jpg

леле некро брат полош и погрдддд од н71 неам видено прво мислев дека е некоја долна класа па кога ја купував првата н80 видов дека има симбиан s60v3

ама ич не ми праи мерак

голем е гломазен а башка на преклоп

второ за кого би гласал е н90 - многу е гломазен бре ептен

поздрав !!!

не ми е јасно безстрашен и торте, зошто сте гласале за Н71, кои негативности ги има телефонот? грд ви е на изглед? или дека е на расклопување?
мене па напротив ми се допаѓа моделот, т.е. би го ставил меѓу првите 5 најдобри Нсерија Нокии. пред се затоа што е глoмазен бизнис модел.
nokia-n71-00.jpg
znaci pogrd telefon ne napraile na planetava zemja toa e prvo, vtoro 2 mp kamera, treto na klapanje sto e netipicno za nokia, i nema niso posebno od site ovie modeli od tuka na mene mi e najsranje....

а за нокиа н70 е добар све е ок али маската после неколку месеци или година ке ти се напраи КУПУЗ :pos2:

а за нокиа н70 е добар све е ок али маската после неколку месеци или година ке ти се напраи КУПУЗ :pos2:
а на кој мобилен после година дена не се оштетува маската? на самсунзиве што беа сребрени тие женските на отварање како Х640, Е330, Е630, Е350 уште првите неколку месеци се гребе бојата, на 7610 уште во првите 5-6 месеци се гребе... :)

јас па напротив како resseler на мобилни телефони сум задоволен од Н70та, многу ретко доагаат на сервис а секојдневно кога ги продавав се повеќе и повеќе задоволни муштерии.

да да да за издржливост и функции Н70 е ТОП

али многу им се слаби маските бе им се лупи бојата и се прави луфта на капачето за камерата

каде бе порано на 6600 има 100 слоја на лак на оригиналната маска одозгора ти треба да ја пуштиш по асфалт па да се изгребе

тоа не ми се допаѓа кај новиве па и кај н80 многу слабо се направени маските али :toe:

а за самсунг немам коментар ??? а уствари самсунг мобилен е :pos2:

:nenene::nenene::nenene:

ЛЕЛЕ !!! кој гласал за н95 дека е најлош ???:pos2::pos2::pos2:

Неможам да се одлучам. За секој имам посебен коментар. Можеби ако би ја додале и цената и кога би изгледало вака "дизајн/функции и издржливост према цената" би го ставил Н80.

ЛЕЛЕ !!! кој гласал за н95 дека е најлош ???:pos2::pos2::pos2:
GoCcCcCe гласал за Н95та... иако и ја на некој начин би се сложил гледајќи од перспективата на Јане, според цена Н95 е најлош. Единствена предност му е ГПС и 5мегапиксели камера, додека најнегативна особина му е што маската нема пластика врз дисплејот туку директно дисплејот се изложува на гребење и удирање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom