Koj e најдобар играч во македонското првенство?

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
e ke vidime za nekolku dena dali e od pelister ili od liteks tesko deka ke se vrati ke pustat drug

жуниор најверојатно ќе оди во вардар. литекс се согласиле да ја намалат цената од 200 000 на нешто околу 100 000 евра и наводно вардар е спремен да плати толку. дами и господа дали е на повидок првиот трансфер со оштета во историјата на нашиот фудбал!?!?!? :pos2: до сега колку што се сеќавам трансфери правеа само слободни играчи... значи фудбалов само ‘‘напред‘‘ ни оди нема што ццц

Иле Димов феноменалниот напаѓач кој понекогаш знае и да изигра мајсторски на позицијата десен бек :vozbud:! Со своите 18 години има настапувано во сите нивоа на фудбалскиот клуб Борец од Велес од кадети до прв тим!!! Сега моментално трењира и мал фудбал за да остане во кондиција додека е зимската пауза!!! Сон му е да игра за Минхенски Баерн! Го има светот под своите нозе!!! Има потенцијал да биде подобар и од Ван Нистелрој :vozbud::vozbud::vozbud:!!! Кој чул за него нека пише!!!

вчера на еуроспорт имаше емисија специјална само за него... :tapp: сине кај да чуеме за детево? искрено ја првпат слушам,а македонски фудбал следам во последниве 15 години. игра во некоја од младинскиве репрезентации!? борец колку што знам е во општинска лига, а да бил толку голем талент на 18 години според мене ќе играл барем во напредок или цементарница. секое дете има сон да игра во голем клуб и да биде подобро од ван нистелрој и дел пиеро, но мислити,срати и цвече брати није исто...

Ova e top 6:
6. Vlladimir Despotovski,
5. Zhunjior,

4. Burhan Emurllahu,
3. Trickovski
2. Vullnet Emini,

A najdobar se razbira:
1. Nderim Nexhipi

дали е на повидок првиот трансфер со оштета во историјата на нашиот фудбал!?!?!? :pos2: до сега колку што се сеќавам трансфери правеа само слободни играчи... значи фудбалов само ‘‘напред‘‘ ни оди нема што ццц
хахах,искрено незнам што запнале вардар за тој жуниор,прво нека си ги задржат перендија остоја и јорде,незнам можеби сакат тим за следната сезона,?:toe: иначе и ја ретко се сеќавам на вака јаки трансфери,пред некоја година нели толевски од работнички отиде во ренова за 50 000 евра

I Ismaili bese kupen od MakedonijaGP za 70000 iljadi evra od Skendija
A inaku najdobar igrac bez konkurencija e Trickovski

:oftopic: Жуниор не оди во Вардар,останува во Пелистер.Денес негде прочитав дека освен Жуниор Пелистер ќе земат на позајмица уште еден фудбалер на Литекс исто бразилец.

Во врска со темава.
Можда не е најдобар ама ми се свиѓа како игра Филип Деспотовски од Вардар.

Иле Димов феноменалниот напаѓач кој понекогаш знае и да изигра мајсторски на позицијата десен бек :vozbud:! Со своите 18 години има настапувано во сите нивоа на фудбалскиот клуб Борец од Велес од кадети до прв тим!!! Сега моментално трењира и мал фудбал за да остане во кондиција додека е зимската пауза!!! Сон му е да игра за Минхенски Баерн! Го има светот под своите нозе!!! Има потенцијал да биде подобар и од Ван Нистелрој :vozbud::vozbud::vozbud:!!! Кој чул за него нека пише!!!

Deno gledam lugevo ne se bas informirani i ne go poznavaat fantasticniot napagac koj gi voshitil i skautite na foodball manager, za sto govori i samiot fakt sto Iija Dimov go napravile vo igrata, nema bas tolku visoki otceni... ama da sme na cisto toj e sepak makedonec i dovolno e samo negovoto prisustvo vo samata igra....

ТРИЧКОВСКИ
НЕЏИПИ
И МЛАДИОТ МИЛАН РИСТОВСКИ

Trickovski izgleda ke odi vo zvezda za 250 000 evra.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom