Koj e најдобар играч во македонското првенство?

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
Димитровски(вардар), Неџипи(Работнички), Демири(работнички) и оној младиот Главевски од пелистер.Ако стане ко чичко му...ке руши све...:D

Зошто Неџипи никогаш не е во комбинација за настап во сениорската репрезентација не ми е јасно:toe: Знае некој зошто го одбегнуваат?

Зошто Неџипи никогаш не е во комбинација за настап во сениорската репрезентација не ми е јасно:toe: Знае некој зошто го одбегнуваат?
Сме имале многу пати дискутирано за ова. Очигледно главните фаци на Работнички и ФФМ не се поднесуваат меѓу себе, и затоа и го нема Неџипи да игра за Македонија ...

Сме имале многу пати дискутирано за ова. Очигледно главните фаци на Работнички и ФФМ не се поднесуваат меѓу себе, и затоа и го нема Неџипи да игра за Македонија ...

Или пак некаде порано читав, Неџипи и Станојковиќ не се поднесувале баш, зошто не знам, и тоа било причината...
Ама тие си знаат, наше е само да си нагаѓаме...

Navistina zgresi selektorot sto ne go povika necipi vo nacionalniot dres.

Nedzipi e drvo be. Stew gledale nekad Makedonsko u zivo. Toj nemoze edna topka ubava da dade pa kamoli da igra vo reprezentacija. Najdobri igraci se Despotovski, Milosavljev, Savic, Lukmon, Pejcic, i Pacovski. Napred Vardar!!!

и оној младиот Главевски од пелистер.Ако стане ко чичко му...ке руши све...:D
Еден од најглупите напаѓачи во светот....има врски големи и го форсраат иначе незнај многу многу промашува и се занесва

Jas strucno ja postaviv temata vo makedonskoto prvenstvo sum upaten dovolno zasto od 95 odam na stadionite.

1.Nedzipi
Definitivno najdobar igrac vo makedonskovo prvenstvo steta so ne go povikaat za reprezentacija,a dodeka bese Oto Barik selektor na Albanija se obide da go povika za Albanska reprezentacija ama toj ostana dostoen da go ceka makedonskiot povik za nastap vo reprezrntacijata.
2.Zunior
Brazilecot koj e pozajmen od Litex mislam deka e eden od najdobrite napajgaci vo prvenstvoto,neka mu se dade so pobrzo makedonski pasos i da moze da nastapuva za reprezentacija mislam bi bil poln pogodok za A-timot slicno kako Eduardo vo Hrvatska.

Brazilecot koj e pozajmen od Litex mislam deka e eden od najdobrite napajgaci vo prvenstvoto,neka mu se dade so pobrzo makedonski pasos i da moze da nastapuva za reprezentacija mislam bi bil poln pogodok za A-timot slicno kako Eduardo vo Hrvatska.
Да не знае некој зашто Вандаир не игра за Македонија.Има пасош мислам

Затоа што Пандев-Наумовски-Мазнов-Ристич се подобри од него.

Дека е бразилец па мора да игра ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom