Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Каде вечер ?

Баш ме интересира кај излагате :)

А мене ме интересира зошто отварате дупли теми?:icon_lol:

Нафурале лошо, па отварат дупли теми, мне е ми се гледа дупло, не знам зш не спијам, ами пијам, сабајле, 9 сааат мое веме, лошо, лошо, лошо. А бев у Фешн бар, дундиња, мммммммм, многу алкохол, болест.

Garfield напиша:
Нафурале лошо, па отварат дупли теми, мне е ми се гледа дупло, не знам зш не спијам, ами пијам, сабајле, 9 сааат мое веме, лошо, лошо, лошо. А бев у Фешн бар, дундиња, мммммммм, многу алкохол, болест.
Тое не е болес, тоа е хедонизам. донт вори, би хепи. Инаку тука недостасува твојот ентузијазам при организирањето на собиранки и футбали.

Мое последно искачање беше у саботата, и мн убо си поминаф. Беф на кино-Шампионите на Шутка, па кај Лу, покрај другите што ги видоф, мило ми е што го видоф Виртуала после дооолго време, па кај девојка ми дома.

Jas vo sabotata bev vo English Pub (poraneshno Bistro MNT) na svirka (BIba Dodeva) i mnogu ubavo si pominav:)

Вчера беф у колосеум на d&b, PYRO беше гостинот а од домашните беа Иљче и Флуид. ТОП беше.

Бев у Хемингвеј па у B2 па у Дуомо.Си поминав ТОП!Супер беше иако малце гужва али се трпи.Битно е друштвото а друштвото ми се погоди!:cug:

Sinojka se obiduvav da go smiram stomakot, bidejki se prejadov pa me bolese, ama zatoa vo sabotata na 1 April vo "Endjoy" bese top. Jas bev maskirana vo Crnata ruza imase i drugi maski ama ne bese kako drugi godini. Neznam dali zatoa sto decava rastat ili zatoa sto postojano se pod maska?

Dobro prasanje Osicke, izgleda od sekojdnevno zhiveenje pod "maski" vekje vistinskite maski gubat na zhachenje, zatoa shto koga si maskiran se pokazhuvash ti navistina, a denes izgleda lugjeto ne sakaat da se prikazat onakvi kakvi shto se....
Jas vikendov bev cel vikend na rabota... taka da ne vidov kako bese... no od povekjeto koi gi muabetev po IRC i Messinger ovaa godina bilo navistina slabo.

vcera si slavev rodenden u Tomas.... mislam seve bese extra... i muzi4eto,i pienjeto i sve... samo malce odlepiv pa sea ke idam da si legnam deka mn mi se spie:)

vcera mi bese mnogu tapa vecer t.e. cel den takov mi bese se na karanje pa i vecerta taka mi zavrsi:(

Вчера беф на еден shindig и се скршив и скоршив од Мимози, шампањ со сок од потокали, маматаааааа.

Вчера бевме со дечкото на едно интимно место :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom