Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
bev vo trend i si pominav ekstra zaso si napraviv da mi bide ekstra so drugarkite otkacivme, gledavme erotski tanc ova pod navodnici na edna tipka so dvajca decki, si kupivme pukanki i takoj..se salam onaka ok bese

BabyGirl^^^ напиша:
bev vo trend i si pominav ekstra zaso si napraviv da mi bide ekstra so drugarkite otkacivme, gledavme erotski tanc ova pod navodnici na edna tipka so dvajca decki, si kupivme pukanki i takoj..se salam onaka ok bese

Eh da uste pukanki falea... bas ko film da gleas.... devojkive se mrdnati niz gradov.... Ne deka nie ogovarame amaaaaaaaaaaaa:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: imase sto da se vidi

вчера си бев дома и се одмарав од лудиот поминат викенд
супер ми беше

Ејјј вчера бев у б2...интересно беше..рапче малце рнб малце ретро..супер

Вчера вечер бев во мојот кревет зашто ме фати некоја дремка а појма немам од каде беше стигнала, али па во мојот кревет некој ако заспие или се наспие ќе го частам зашто кревето ми е урневес а исто и собата- којзнае може еден месец ја немам средено собата.....

Дури трае Светското едноставно нема шанса да одиш негде и да си поминиш онака топ! Како? Секаде околу тебе видеобимови,овации, навивања,ги снема оние добри стари журки каде можеш да одлепиш до мааакс... И џабе, и да има сите седат дома и гледаат Светско... А јас како што воопшто ( читај ИЧ), не сум љубител на фудбалот,па можите да замислите како ми е...

А вчера кај бев? Па кај другар ми у кафич,ама можете да замислите што праевме и што направив јас по одвај изглеани фантастични 25 мин фудбал....(си отидов дома)!!!:pos::pos::pos::pos::pos:

Ја вчера бев во Германија, како и денеска. Нигде не се испаѓа среде недела, башка и на работа сум. Така да лудница е!

Bev u maalskata prodavnica , so drushtvoto se napravivme Gjon .........denes izgleda pak

даааааааааааа...прво бев на роденден во Врешката,тоа ти е пивница,кафана,незнам како да опишам!После бев во Гламур,кафичот кај шо идам за викенди,после во Селект....леле луге сите пари ги испив,а имав земено ептен повеќе од вообичаено!И на крајот немав пари за такси....ама си поминав најубаво,иако после беше лошо,ептен лошо!

Бев у кафана, у Вивенди... така-така, ракијата малце им беше полоша али нема везе... сепак прошлиот пат си поминав боље

У Маракана... веќе ми е досадно у сабота таму, им ја научив плејлистата на бендот на памет :) А и ептен гужва, и нерокерски народ што се рока, одвратно.

Вчера бев на ДЈ ИЦКО , Club-ROXY - Тетово . Интересно беше

Kaj edna drugarka doma rodenden i beshe. Sobiranka, srpsko, Badel na eks, zenski... Ludnicaa!!!

Бев да се видам со другарка која живее во Канада и ја немам видено 2год...и сеа се врати на месец дена...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom