Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Најпрво на запивка со друштво - топ беше, потоа в кафич и на крај завршивме во диско.. се испоупијавме сите топ беше. :helou:

Уф овие неколку дена си поминав нај нај убаво и забавата уште продолжува, вчера бев во кафана со друштво:cug:, претходно на концерт. Многу убав и незаборавен провод:cug:. Забавата продолжува за некој сааат време пак. Идам да одморам.:helou:

Прво кај една другарка дома и па ни дојдоја комшиите да ни се бунат дека многу сме викале и дек тие спиеле касно било(10 и нешо беше-.-)па моравме да се мафниме од таму:)
Појдовме Revolution на 5 минути...Тапа!
Од тука се упативме кон старион дел иии група Охриѓани му се нафрлија на еден Скопјанец..Искрено не сакав да гледам шо се дешават и со трчање му ја збришав.
Од тука наполеон на ДНК:vozbud:хаха.
Фино беше само шо пишеше дека ќе почнат во 12,а почнаја во 2 и пол.Многу јака шема знаешшшш..
Иииии од таму дома:)

Со поубавата целост бевме во кафана заедно со моето стандардно друштво. :)

У Капан-ан, да ти ебам Капан-анот више...

Тоа ти е затоа што не бев јас таму вечерва. Рејдав на О-Гејм и тролував по форуми бидејќи телото ми е поништено, па рехабилитација со дремење пред ТВ и компјутер :(

Тапа, нигде вчера, криза ме фаќа веќе. Аљи Амети го пукаше ватромет во центар, дита е фљамурит, све ш(ќ)иптарски песни фрчеа, си останав дома за моја лична безбедност.

Јас под Јорган планина бев! Ептен јако си поминав, слушав 50 најдобри рок балади на ВХ1, и читав ’’13-ти апостол’’, а после тоа се префрлив на ’’Речник на симболи’’! Ептен возбудливе!:живели:

Bev vo shark, tamu ne bese nesto naj naj bidejki imase mnogu guzva ama krajot epten mi ja razubavi vecerta.. :back::back::wub:

Стара клапа опет на окуп. Господско цугање во умерени дози (за кој како :icon_roll), муабети од тој за тој, смеење, потсеќање на добра стара времена и планови за иднина .. Потоа флаши-чаши во 19 и лепи и коњак на маса. Поминавме и до Шшш за да не кршиме мерак и расположение .. И то. Убаво си поминав.

ех.. вчера бев на роденден кај едно другарче - нешко..ние си го споредуваме со чак норис,ма што ми е мене чак норис не му е до колена :) се пиеше текила во екс (со ice_hendrix) и денес цел ден глава ме болеше :) а имаше и инциденти во кафичот, нашиот нешко пивна малце поише и после се му сметаше..животите ни беа у опасност :pos2: еве само колку да ви доближам му падна телефонот до малата масичка со пиење и он пошто не можеше никако да го дофати со сета сила ја однесе масичката, и уште љут - ја тресна вратата и му ги фати прстите на едно друго дргарче..патешествија..ама ете се заврши добро..живи сме, а он денес на сите гости им се извинуеше преку фејсбук чет :pos2: све у свему интересна вечер..:pipi:

Sakav da ve prasam dali nekoj odi vo Barista vikat imamlo top zur u petok. Kako e tamu znae li nekoj???

:vozbud::vozbud::vozbud: kaj eден другар онака заседнавме ,нема што одлично си поминав ,кога има :мара: енд стаф лајк :мара: како да не си поминеш одлично

Во soul pub.Музика во живо,рокче,кригли пиво,си седиш,кулираш,преубаво.Уште да не беше толку изгубен келнерот и да го молев три пати за кикирики да ми донесе.Затоа следен пат си купувам сто грама и си ги носам во џеб:)

kaj se ne bev!:vozbud:pocnavme vo anja na pijalok me fati toa beloto vino od tuka otidovme u black and white vo vip loza (nice....:pipi:)i na kraj zavrsivme vo inside club kaj so se iznaigrav ubavo i doma okolu 4 saat sednav ko luda da jadam zosto pregladnev od tolku igranje se na se bese najbolja vecer:vozbud:.......sakam pak:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom