Уф овие неколку дена си поминав нај нај убаво и забавата уште продолжува, вчера бев во кафана со друштво:cug:, претходно на концерт. Многу убав и незаборавен провод:cug:. Забавата продолжува за некој сааат време пак. Идам да одморам.:helou:
Прво кај една другарка дома и па ни дојдоја комшиите да ни се бунат дека многу сме викале и дек тие спиеле касно било(10 и нешо беше-.-)па моравме да се мафниме од таму
Појдовме Revolution на 5 минути...Тапа!
Од тука се упативме кон старион дел иии група Охриѓани му се нафрлија на еден Скопјанец..Искрено не сакав да гледам шо се дешават и со трчање му ја збришав.
Од тука наполеон на ДНКхаха.
Фино беше само шо пишеше дека ќе почнат во 12,а почнаја во 2 и пол.Многу јака шема знаешшшш..
Иииии од таму дома
Тоа ти е затоа што не бев јас таму вечерва. Рејдав на О-Гејм и тролував по форуми бидејќи телото ми е поништено, па рехабилитација со дремење пред ТВ и компјутер
Тапа, нигде вчера, криза ме фаќа веќе. Аљи Амети го пукаше ватромет во центар, дита е фљамурит, све ш(ќ)иптарски песни фрчеа, си останав дома за моја лична безбедност.
Јас под Јорган планина бев! Ептен јако си поминав, слушав 50 најдобри рок балади на ВХ1, и читав ’’13-ти апостол’’, а после тоа се префрлив на ’’Речник на симболи’’! Ептен возбудливе!:живели:
Стара клапа опет на окуп. Господско цугање во умерени дози (за кој како :icon_roll), муабети од тој за тој, смеење, потсеќање на добра стара времена и планови за иднина .. Потоа флаши-чаши во 19 и лепи и коњак на маса. Поминавме и до Шшш за да не кршиме мерак и расположение .. И то. Убаво си поминав.
ех.. вчера бев на роденден кај едно другарче - нешко..ние си го споредуваме со чак норис,ма што ми е мене чак норис не му е до колена се пиеше текила во екс (со ice_hendrix) и денес цел ден глава ме болеше а имаше и инциденти во кафичот, нашиот нешко пивна малце поише и после се му сметаше..животите ни беа у опасност :pos2: еве само колку да ви доближам му падна телефонот до малата масичка со пиење и он пошто не можеше никако да го дофати со сета сила ја однесе масичката, и уште љут - ја тресна вратата и му ги фати прстите на едно друго дргарче..патешествија..ама ете се заврши добро..живи сме, а он денес на сите гости им се извинуеше преку фејсбук чет :pos2: све у свему интересна вечер..
Во soul pub.Музика во живо,рокче,кригли пиво,си седиш,кулираш,преубаво.Уште да не беше толку изгубен келнерот и да го молев три пати за кикирики да ми донесе.Затоа следен пат си купувам сто грама и си ги носам во џеб
kaj se ne bev!pocnavme vo anja na pijalok me fati toa beloto vino od tuka otidovme u black and white vo vip loza (nice....)i na kraj zavrsivme vo inside club kaj so se iznaigrav ubavo i doma okolu 4 saat sednav ko luda da jadam zosto pregladnev od tolku igranje se na se bese najbolja vecer.......sakam pak
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.