Луѓе колку ве има што играте тенис а не пишувате тука???
Дајте да договориме повеќе луѓе и да играме на бољи пар и ќе се запознаеме итн...
Дајте да договориме повеќе луѓе и да играме на бољи пар и ќе се запознаеме итн...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме интересира дали тенисот е стварно тежок спорт???
седам со братучеди ми и викаат дека тенисто е многу лесен спорт, му се чудам, мене ми изгледа стварно тежок и напорен
се надевам некој ќе ме цитира да ми објасни повеќе
Jas imam do sega zemeno se na se 7 chasa kaj profesionalen trener (sovladan bekhend i forhend) - ako nekoj saka penzionerski-rekreativno igranje denovive neka pisheЛуѓе колку ве има што играте тенис а не пишувате тука???
Дајте да договориме повеќе луѓе и да играме на бољи пар и ќе се запознаеме итн...![]()
Малце ти се 7 часа,па затоа сигурен сум дека ке те победам! Ајде играј уште некое време па ке се договориме да играме,не е никаква провокација само логички е дека за 7 часа неможеш да ме победиш бидејки јас играм веќе 2-3 години(без тренер нормално)!Jas imam do sega zemeno se na se 7 chasa kaj profesionalen trener (sovladan bekhend i forhend) - ako nekoj saka penzionerski-rekreativno igranje denovive neka pisheUshte denes bi bilo super poshto trenerot mi e na odmor a jas sakam da igraaaaam
![]()
Кој игра долго тенис нека се пријави кај мене да го средам![]()
Neka dojde da lupnam eden set i da mu go iskinam gzot pa da place posleСе отворија некаде тениски игралишта од тие на владата проектот? Знам во Илиден ги направија пред недела дена изгледа се чека премиерот да дојде да ги отвори.Ги завршија пред недела дена и гром се игралиштата.Незнам само дали ке се наплаќа на нив, ако е бесплатно ке се преселам таму..
Ja ќе судам.Друже вамос, дај чим викаш си бил многу јак, да лупнеме тенис, али под услов после да пишеш тука колку си изгубил![]()
Сум за баш да видам колку си јакДруже вамос, дај чим викаш си бил многу јак, да лупнеме тенис, али под услов после да пишеш тука колку си изгубил![]()
Што бидна со игралиштата?Се отворија некаде тениски игралишта од тие на владата проектот? Знам во Илиден ги направија пред недела дена изгледа се чека премиерот да дојде да ги отвори.Ги завршија пред недела дена и гром се игралиштата.Незнам само дали ке се наплаќа на нив, ако е бесплатно ке се преселам таму..
Игралиштата се готови одамна веќе.Работата е што нема ни трага ни глас од луѓето од општината да кажат дали може да се игра на нив.Од народ слушам маубети дека цените ке бидат 200 денари саат (100че од човек) ама тоа не сигурно.Ке тркнам деновиве до општина и ке прашам.Иначе игралиштата се супер, 4 се, подлогата е супер, мрежа одлична, столчиња за судии стаиле хаха, рефлектори има за навечер да се игра значи сите услови исполени само што нема рекети за изнајмување--- надополнето: Oct 8, 2011 5:23 PM ---
Што бидна со игралиштата?