Само да знаеш дека имам јак сервис али не баш прецизен ипак знае на моменти да е одличен со по 1 до 2 аса во сетЗначи може и да сме на слично ниво што би било одлично. Како и да е чим го имам рекетот ќе те барам во секој случај
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само да знаеш дека имам јак сервис али не баш прецизен ипак знае на моменти да е одличен со по 1 до 2 аса во сетЗначи може и да сме на слично ниво што би било одлично. Како и да е чим го имам рекетот ќе те барам во секој случај
.
Само да знаеш дека имам јак сервис али не баш прецизен ипак знае на моменти да е одличен со по 1 до 2 аса во сет![]()
Не ми прави мерак да играм во 2киЈасно ми е дека на сервис ќе ме тепаш поготово ако си висок ама мислам ќе можам да ти пружам достоен отпор да не биде 6:0, 6:0. Како и да е секако ќе биде забавно а тоа е најбитно а после и на парови ако најдеме уште пофино
.
Не сум тренирал, али играм од 2000та, на игралиштата доаѓаат луѓе што се фалат дека тренираат... И губат, еве ти се фалиш, да видиме колку знаешСум за баш да видам колку си јаксамо ме интересира дали си тренирал ?
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:23 PM ---
Што бидна со игралиштата?
Не бев тука...ејјјј ако играш од 2000, па јас играм од 2009 беНе сум тренирал, али играм од 2000та, на игралиштата доаѓаат луѓе што се фалат дека тренираат... И губат, еве ти се фалиш, да видиме колку знаеш
П.С: Месец ипол ти требаше да одговориш![]()
Vamos, ке се пофалиш ли за вчера?Не бев тука...ејјјј ако играш од 2000, па јас играм од 2009 беама ако пак ќе ти играм
![]()
6-2 изгубив да ти го направам меракот, да не кењашVamos, ке се пофалиш ли за вчера?![]()
И у двојки ја со The Cryptkeeper против тебе и другар ти 6-06-2 изгубив да ти го направам меракот, да не кењашали следниот пат ќе треба да трчаш повеќе сеа ја осетив малце подлогата
![]()
Двојки не рачунаме, зошто незнам да играм јас, а и не сум за двојкиИ у двојки ја со The Cryptkeeper против тебе и другар ти 6-0Ајде нареден пат викендов може да играме
![]()
Да, оправданоДвојки не рачунаме, зошто незнам да играм јас, а и не сум за двојкитоа беше повеќе за ваш мерак дека не сакавте да чека некој
![]()
Јас имав една цел до сега да научам спин и сервис колку толку е добро полека полека си доаѓа своето, сега идам на бекенд и останато.Да, оправданоали треба и 2ки да почнеш да играш и да научиш пошто така ептен ќе напреднеш на волеј да играш, за осетот, контрола на удар...
Ајде, али сега за надвор е грч, само у балон...Ај стварно на некој му се играт? Имам тренирано, си играм вака понекоаш ама во Скопје неам познаници шо игрет тенис.