14 дена до повитко тело

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По таа логика господинот Адеми што завшрил металургија има знаење повеќе од човек што има искуство повеќе од него.
Денес се се купува.

Стеф, активен си и по други форуми, но друже верувај, по агресивен пристап од тебе нема ниту еден тренер ! Самоук си и немаш никаква самоконтрола кога советуваш некого ти буквално го напаѓаш. Среќаваш дечко кој има поголема маса као демек консултации држиш а нити си нутриционист, нити имаш некој сертификат како за професионален тренер како што знам ( ?! ) и му велиш дека може има шеќер, да се провери ? И други таму работи . Плус, опседнат си со спортската медицина. Ми се смачи веќе да те читам по сите е*ани места како изигруваш професионалец, а искрено не те бидува. Не ме сфаќај погрешно, морав ова да ти го лепнам ...

Имаш копче игнор, никој не те форсира да читаш.

Критика е некој што дава аргументи, доаѓа и ме видел дали вредам или не.
Ако беше толку лесно зашто вие не го правите?
Прифаќам критика што е основана, не некој што завидува и доаѓа тука да трола.

И на Ѓоровски пред 2 години му бараше аргументи ама кога дозна со кој праиш муабет, се изгуби :D

Во други држави, муабетот “а бе нема да ослабат, ама мора за маркетинг да пишам така“ завршува со тужби. Луѓето сакаат да го добијат тоа за коешто почнале и се запишале. А кога нема да го добијат, тужат. Не само за тоа, за многу смешни работи (за нас) се тужат. И ние тука им се смееме, ама во право си се. Ама тука се поминува, па така и твојот муабет ќе помине. Само што ќе те зборат по луѓе дека си ги измамил.

Да си во друга држава ќе те тужат и ќе добијат и уште непочнат ќе ти пропадне бизнисот. И сам си свесен дека ги мавташ и дека нема да имаат резултат, а свесно ги заблудуваш. Не играш фер. Понуди нешто кое е реално. Маркетингот НЕ е залажување, туку украсување и привлекување на луѓетo да го купат/добијат твојот продукт, НО пред се e реален. Има држави каде што и државата може да ти лупне казна за лажен маркетинг. :)

Добронамерен муабет е ова. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom