GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Грешка си, сеуште е 10.

Иначе кога слушнав чоекот со кого што играш му рече на еден ШУПАК (србин си во играта) замалев од смеење. Пукнав од смеа. ЛОЛ

Тоа беше јако да... И јас стасав до тој дел од играта .. Иако на почеток не можам да верувам колку е добра. Денес конечно ја пробав. Фала Ерт... :) . А иначе играта е топ. Едноставно целиот амбиент те впива и не те пушта човече.... Плус Србин еј.... Да беше Македонец ликот, ќе беше незаборавно ама ај ... ќе се задоволиме со соседите... Барем се разбира кога зборува на српски... А како што почна на почеток со Aлбанците(озбилно во играта има и Aлбанци).... можеби ќе искочи и некој наш а?? Во кратки црти. Вака игра не сум играл одамна...

Море не им откривај на луѓето хехе. Доста "спојлери". :nenene:

Ццц. Беше 10 па ја симнаа на 9.5 сега пак 10. Ах тие парите што прават. :) Ништо чудно од GameSpot.

Ццц. Беше 10 па ја симнаа на 9.5 сега пак 10. Ах тие парите што прават. :) Ништо чудно од GameSpot.

Абе како да симнат..... Не им иде во прилог тоа... Пошто губи веродостојност така gamespot.com . Не дека ја има во големи количини ама ај.... а за најдобро резиме за тоа како е прифатена ГТА4 најдобро може да се види на
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/933036.asp за PS3
или
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/933037.asp за Xbox360

moze da ja simnam od negde igrava ili use ne e iskocena za pc ???

Пред 2009 не верувам дека ќе излезе за PC

А може некако да се напраи да ја сака на PS2? :kesa:

Не може. Близард прават игри само за PC и Macintosh, и како што стојат со своите ставови, уште долго време ке работат со истата тактика.

Можеби близард прават само за ПЦ ама рокстар имаат тактика за шо е можно повеќе пари. Прво прават ексклузивни договори со Сони и микрософт за да ја искористат играва за продавање конзоли, и после некој месец објавуваат и ПЦ верзија пошо тие веќе што неможеле да чекаат да играат си купиле конзоли.

И после тоа , пошто играта ќе изгледа подобро на ПЦ и разни модови и срања ги привлекува и овците што купиле конзола специјално за гта на уште едно стрижење.

Лол... заеби предходниот пост. Грешка тема. :) Ми беше отворено за диабло, и си мислев дека таму пишувам. :)

Епа не ја прочитав цела тема и си се надоврзав на чворон што си го спетол :)

Probably all the fans are already playing the game on their console of choice, but we should never forget the system that gave birth to the first Grand Theft Auto title - the personal computers. Even though Rockstar hasn't officially confirmed anything, rumors about an October release date for the game started to be heard quite a while ago. Following the console launch (which is definitely a success), Rockstar should officially confirm the PC version (if it really exists) during the coming weeks.

Until then, we have a German website presenting the Grand Theft Auto IV PC version DVD case, together with a price and, what matters most for all of us: the release date. According to the website, the PC version of Rockstar's title will be made available starting the 30th of November this year. What should normally be a further proof that the date is correct (or, at least, that a PC version is in the works) is the fact that pre-order is available. It remains to see how and if Rockstar responds to this... let's call it "leak". They probably won't be too happy, since the official announcement still has to be made.

Значи колку само ја уназадија PC-гејминг индустријава еј!Сите игри почнаа да изелгуваат прво за конзоли па после тоа за на PC.Ко мали деца лиги ни течат додека конзолашиве си шибаат ГТА :) Али ако си се тешам ја со Star Craft 2 :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom