GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 2009 за ПЦ нема шанси да излезе.

А шо за Сан Андреас ко да чекавме цела година...

Ова веќе е ненормално. ГТА4 Scores 10 out of 10 on IGN and Gamespot. Навистина не го очекував ова. Утре околу 10 сатот сабајле ми стигнува играта за Xbox360. Woohoo!

Абе 10/10. Ама осети сега... Оди на n4g.com, најдобриот портал за gaming вести. Да видаш оти не е се толку розово. На PS3 има freezes, пишат дека некои чудни багови се појавуват, на 360ката pop-ins (незнам што е тоа).

Сепак, тоа е единствената игра во својот жарн (освен Mafia која е сеуште во производство), разбирливо е да заслужи добра оценка. (повеке од возбуда отколку што заслужува)... можеби 9.5/10 ама 10/10 е претерано, исто како и за некои други игри пр. Зелда.

Тоа со freezing-от и pop-ins не е до самата игра туку до системите(PS3 ili XBOX360) . На некои системи функционира се како што треба а на некои не , играта замрзнува. Rockstar сега засега понудила привремено решение(бришење на јусер-дата и однова инсталација на играта) а сигурен сум дека за играта во која вложија толку многу наскоро и ќе излезат со конечно решение преку patch или како било....
А тоа со единствена игра од својот жанр. Па кој жанр? според мене ГТА го прави целиот жанр. Сите други се само копии. Колку што се сеќавам..

П.С. А инаше поштуем Mafia . да не стани збор за тоа...

Само да ви кажам дека ве мразам сите тие што ќе ја играте играва :)

Ај нека дое Октомври:se_ molam :pos2:

Има! Ги поминуваш сите мисии, ја поминуваш и последната мисија, па следи клипче како завршува приказната од цела игра....... и те носи на главното мени :)

и одкога СИ ЈА СВРТЕЛ, можеш да си пуштиш некој сејв, па да бидеш главен у град :):):)

Ko шо знам јас, мене само кредити (заслуги) ми се појавија и пак на играта, не ме однесе на менито :) (зборувам за вајс сити)

Дехтер, за тоа што викаш за жанрот имаш право. ГТА3 го понуди тој систем, и останатото е копија. Обливион, тие ситни багови не се толку голем проблем, графички грешки тие се поправаат со мал хотфикс, за замрзнувањето ќе излезе пач денојве.

Па пред малце ја играв, и немам зборови, играта е фантастична. Па може да се каже дека е TRUE NEXT GEN игра. Графиката, игривоста, звукот, се е ТОП. Приказната е интересна, нема да ви ја откривам овде, ако сака некој да дознае за што се работи, ---->Google.com . Тие што имаат 360ка или ПС3ка одма да ја купат играва, MUST BUY GAME FOR 2008!

Тоа и ми беше зборот. Исто како WoW во MMORPG. Кој може да и парире, освен Guild Wars до некаде. А за феноменалноста, остави го страна тоа, немам зборови за играта, најдобра GTA досега.

Одма почнаа контроверзите со оваа игра. Во Кројдон едно типче (23 години) било закољано со нож (преживеало). И право, јавноста... т.е. анти-гејминг весниците почнаа да обвинуват дека ГТА е крива. Но, најсмешно е тоа што сведоците рекле дека дека ГТА не е крива, туку момците мегусебно се затепале од лични причини.

Нека одат во пм сите што сакат на гејмингот да му дадат лоша репутација.

Е тоа многу ме нервира....Како може игра да те натера да убиеш некого бе?...На човек на почеток треба да му фали некоја даска... за да направи такво нешто... А филмовите со Рамбо ,а? А на вести што кажуваат убиства самоубиства .. тоа не влијае а? нееееее... Игра е бе чоече...Не е машина за перење мозоци.....

Најлесно им е да го обвинат гејмингот...Демек влијае :P , а ко демек филмовите со кољање и слично не влијае...

Абе баталете колење, дај кажете играва каква е?

Многу е кул. Најдобрата ГТА досега.

Одејте на GameSpot да видате. Ја намалија оценката од 10 на 9.5. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom