Дали сексот е преценета активност?

Хм, да од југоисточен Пакистан сум јас, овде пингвините во несвест паѓаат, како е кај тебе? :pos:Едноставно имаме различни сфаќања за сексот, зошто ти е толку тешко тоа да го сфатиш, па те заинтригира геотехнолошкиот развој на областа во која живеам? Меѓу секс и водење љубов, има светлосни години разлика, така што, двете не се едно те исто. Да јадеш, и да се ебеш, повторно не е исто. Причинско-последичната врска следи од емоционалната повреда на личноста, во случај кога "ебачот" ќе ја шутне "ебаната", па таа ќе се пребаци на јадењето за ублажување стрес. И да, мене ме учеа од мала, овде во Пакистан, да не ја давам својата невиност секому, да не се кљафтам за една вечер и да гледам на сексот како на нешто свето. Сполај ти.

по 2-3 децении секс и ти чупе еден ден под мажот ти задишан ќе размислуваш: “Боже не зедов Вегета денес а бев излезена... пуу утре пак треба до продавница..:“

Хм, да од југоисточен Пакистан сум јас, овде пингвините во несвест паѓаат, како е кај тебе? :pos:Едноставно имаме различни сфаќања за сексот, зошто ти е толку тешко тоа да го сфатиш, па те заинтригира геотехнолошкиот развој на областа во која живеам? Меѓу секс и водење љубов, има светлосни години разлика, така што, двете не се едно те исто. Да јадеш, и да се ебеш, повторно не е исто. Причинско-последичната врска следи од емоционалната повреда на личноста, во случај кога "ебачот" ќе ја шутне "ебаната", па таа ќе се пребаци на јадењето за ублажување стрес. И да, мене ме учеа од мала, овде во Пакистан, да не ја давам својата невиност секому, да не се кљафтам за една вечер и да гледам на сексот како на нешто свето. Сполај ти.

Никако, фала Богу дека не е исто. Во вториот случај ќе се туриш од пари давање за подароци за Валентајн и за годишници... Економски гледано, има голема разлика, се согласувам.

по 2-3 децении секс и ти чупе еден ден под мажот ти задишан ќе размислуваш: “Боже не зедов Вегета денес а бев излезена... пуу утре пак треба до продавница..:“
А дали ако имам повеќе сексуални партнери, оваа реченица ќе испадне од мојот ноќен репертоар на размисли?

Никако, фала Богу дека не е исто. Во вториот случај ќе се туриш од пари давање за подароци за Валентајн и за годишници... Економски гледано, има голема разлика, се согласувам.
:nesvest: Љубов со пари не се купува. Секс да.

А дали ако имам повеќе сексуални партнери, оваа реченица ќе испадне од мојот ноќен репертоар на размисли?

Хм, не... Тоа е сепак Вегета, да не се заебаваме.
Ама затоа можеш да правиш список пред одење во продавница... Помага.

.
2-3 децении сексање.... па се ќе видиш се ќе пробаш ил што би рекол Шекспир “Ни една дупка нема да ти биди заборавена“ или другарот Тито “Ништа нас не сме изненадити“ така да ма колку партнери имала ќе си помислиш среде онадење : “Можи требаше да ја купам зелената чанта таа повеќе ми оди со чевлите...“

Seksot ova, seksot ona... seksot vaka, seksot taka.... Ne mislite deka seksot e malku precenet?
Хммм... НЕ!!! Ни најмалку не мислам дека сексот е преценет. Мислам дека за нешто да биде преценето треба претходно сите кон него да имаат некој си однос со кој ќе го величат и воздигнуваат како едно од најголемите и најубавите физички доживувања. Но поради фактот дека сексот е прифатен само како игра на две тела кои истовремено имаат потреба за тоа, личи како тој да е преценет.

Сексот е нормална работа за една врска. Дали е преценета??? Штознам... Не би рекла баш, па луѓе сме, си имаме потреби :):).

Сексот преценет?...
Хмммм...штознам дали таа насушна потреба може да се прецени...
Претпоставувам зависи од point of view...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom