Филозофски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Scarlett O'hara
  • Време на започнување Време на започнување
А овој толку ли не го бива? o_O Мислев дека со подебели врски кога ќе завршам би ме ставиле со тек на време на убаво работно место :) а и доколку е признаен и во странство би заминал..

Со дебели врски можеш и архитект денес да бидеш. Не знам колку го бива или не го бива, не сум правел муабет, ама ко секјурити сигурно ќе можеш да работиш и овде.:icon_mrgr:

Со дебели врски можеш и архитект денес да бидеш. Не знам колку го бива или не го бива, не сум правел муабет, ама ко секјурити сигурно ќе можеш да работиш и овде.:icon_mrgr:

Абе па ти со тоа секјурити секјурити :D за секјурити не ти треба ни основно, посебно за по дискотекиве, само малку напумпај се и тоа е тоа :D

Абе па ти со тоа секјурити секјурити :D за секјурити не ти треба ни основно, посебно за по дискотекиве, само малку напумпај се и тоа е тоа :D

Кога ќе размислиш денес за ништо не ти треба факултет, ни основно. Само добра потковица, ова де..партија.:icon_lol:

Луѓе, дали има некој било какви информации за филозофија на филозофски? Ако има ве молам да ми пише или да реплицира тука. Решена сум да одам филозофија, од се најмногу ми оди и најголеми симпатии имам кон тоа. Не знам што друго да се запишам :|

Луѓе, дали има некој било какви информации за филозофија на филозофски? Ако има ве молам да ми пише или да реплицира тука. Решена сум да одам филозофија, од се најмногу ми оди и најголеми симпатии имам кон тоа. Не знам што друго да се запишам :|
Какви информации бараш поточно?

http://fzf.ukim.edu.mk/files/0001upisi/filoz.pdf - Еве ти примени кандидати на Филозофија. Изглеа само 5 души аплицирале како примарен избор за тој смер, другите се избрани од што не ги примиле на друг смер, а ставиле Филозофија како втор или трет. Има место на кофинансирање.

http://fzf.ukim.edu.mk/files/00programinovi/Prilog_br__4_studiska_rograma_-_filozofija.pdf - Студиска Програма за прв циклус

http://fzf.ukim.edu.mk/files/00programinovi/predmetna_PROGRAMA_FIL.pdf - Предметна програма за прв циклус

^Ти благодарам Рики, ми помогна тоа, видов дека има 11 слободни места за втор уписен рок. Сега и ги видов и предметите, сите се супер, но што знам :)) Не знам што друго би се запишала освен филозофија.Ти благодарам многу уште еднаш :D

^Ти благодарам Рики, ми помогна тоа, видов дека има 11 слободни места за втор уписен рок. Сега и ги видов и предметите, сите се супер, но што знам :)) Не знам што друго би се запишала освен филозофија.Ти благодарам многу уште еднаш :D

Значи успеал Васко да ти ја пренесе љубовта кон мудроста :D

Хахаха Васко :D Пред да го запознаам имав голема желба, ми текнува во втора година како го малтретирав човекот за книги. Ех носталгија :D

prodavam knigi za Bezbednost, odbrana i mir za prv semestar koj e zainteresiran neka mi pishe knigite samo se kupeni ne se ni otvoreni bratmi bozem ke uceshe ama nisto od toa :))

Ми треба информација, студентски прашања на филозофски од колку отвараат и до колку работат со странки?
Барав на нивната страница работно време но немаше информација, па ми треба некој што знае да не одам за џабе порано или покасно.

имам слушнато дека Наде Проева била најзаебана од сите..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom