За жал заборавив за другите xD Но сите сте од 12 часот, има на огласната табла, ќе се јавам утре на другарка на историја ако случајно знае па ќе пишам
)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја сум чиста историја, ај кажи ми ако знаеш и линкче ако има негде![]()
Колешке, нема да биде страшно, верувај)
Еве ме и мене на безбедност, одбрана и мир, во понеделник од 12 ли ќе бидеме и ние и каде ???
ај стварно кој знае нека остави линк кога треба да се иде првиот ден. во колку саат и слично.
не можеме никаде да најдеме информации
утре мисламАбе има на огласната табла распоред на предавања или утре ќе ни кажуваат тоа?
А предавањата од безбедност одбрана и мир каде се оддржуваат ?
1. Институт за социјална работа и социјална политика – во слушалната на Институтот за социјална работа и социјалан политика од 12.00 часот; 2. Институт за дефектологија – во Амфитеатар IV од 12.00 часот; 3. Институт за безбедност, одбрана и мир – во Голем амфитеатар од 10.00 часот; 4. Институт за психологија – во Амфитеатар II од 12.00 часот; 5. Институт за историја и историја со архивистика – во Библиотека за историја од 12.00 часот; 6. Институт за филозофија – во Предавална 8 од 12.00 часот; 7. Институт за историја на уметност и археологија – во Предавална 2 од 12.00 часот; 8. Институт за педагогија – во Електронска училница од 12.00 часот; 9. Институт за социологија – во Предавална 15 од 12.00 часот; 10. Институт за класични студии – во Предавална 4 од 12.00 часот;