Модна анализа на Македонските јавни фаци

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
next:
Елвир Мекиќ во пресрет на прмовирање на неговото ново ЦД мислам дека заслужува анализа:
//
Елвир...па некогаш знае да направи супер комбинации. За разлика од тоа некогаш има свои претерано блескави моменти, сатенски кошули, светкави додатоци...и просто блешти. Го имам видено неколку пати на факултет ама секогаш во топ комбинации и без блескавите додатоци..е така изгледа супер.:pipi:
Следна на пик:
РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА

Мојава омилена парламентарка. Во последно време средена, со нов имиџ прекрасно. На стариот ненегуван имиџ не сакам ни да помислам. Треба само да продолжи вака.
Од опозиција се селиме во власт, следна за критикување/фалење е актуелната министерка за знатрешни работи:
ГОРДАНА ЈАНКУЛОВСКА
Прегледај го приврзокот 3818 Прегледај го приврзокот 3819

Многу ме интересира вашето мислење.
Е Гордана Јанкуловска...мислам се труди да биде средена, ама комбинциите и парчињата облека повеќе ми прилегаат за некоја повозрасна личност. Како излезена од mid ages, а млада е треба да се пооопушти малку во изборот на деловна облека.

ej elvir i vrcak mi se najodvratni so se jovan jovanov ahaha i brat mu:kesa:

Го гледав Елвир некни на телевизија, со таа изведбата на Макфест.
Песничето арно онака, певливо...али тооооој...лошо.
Цел беше во сребрен сатен. Од глава до петици!
Сребрена пантолона,сребрен елек,сребрена кошула,сребрена вратоврска,патиките жими бели му беа. Лампион!
Глуп стил има искрено речено. Ај можи ќе се изделка,има време.
Засега е сеуште во прегратките на кичот. :pos:

Да ја оживиме малку темата. Андријана Јаневска. Кое е вашето мислење за нејзиниот стил.Го има ли воопшто? Според мене е една од најлошо облечените пејачки на естрадата.Ако некои прават утки, мене ми се чини дека таа никогаш не направила погодок.Ај што не ја следи модата (тоа не е минус) меѓутоа она што го избира или прикажува на сцена ми е крајно чудно, излитено и несоодветно.{63B422BE-1A39-45D0-9C0E-45F4053A4E91}_ADRIJANA-2.jpg

{EC68FD12-1618-4A5A-A963-E7CA0FE7D92C}_adrijana-2.jpg

Никогаш не ми се допаѓала Андријана Јаневска како се облекува.НИКОГАШ.Никогаш не сум рекла еј добро и е ова.

Девојкава е living disaster. Никогаш не сум ја видела средена, ниту пак облечена во нешто што и одговара. Шминката секогаш и е стандардна, а изгледа несредена. Косата хаос, мислам дека никогаш не се исфенирала, испеглала..

Катастрофа!
Од лошо полошо, еднаш ја немам видено пристојно облечена.

Па ви текнува на тие мрежите со еден тон пулејки на еден избор на Евровизија, ко ја пееше О,шери,мон шери?! Лол!

па кај нас има и добри али има и кич
еве некои што воопшто немаат стил според мене

табу се кичерај
6A60058367E36849ABC336A2D29F6090.jpg

Андријана Јаневска никогаш немала стил
andrijana4.jpg

Ева никогаш не ми се свиѓала лош стајлинг, премногу јака шминка и многу лоши фризурчиња со многу додатоци, вештачки прамени, огромни локници и сл.
eva5.jpg

Ноне носи гардароба што воопшто не одговара на нејзината линија, додека косата и е прекрасна и најчесто има добра шминка
none%20nedelkovska.jpg

Мартин Вучиќ во лош стајлинг
martinevrosongkiev5.jpg

Дани ја ставам во лоши иако се облекува колку толку добро, сепак има одлична линија на телото и може и многу подобро да се облекува на пример на МТВ наградите беше лошо облечена
ECA66ECE2FFADF4C8799907DD57F2098.jpg

Врчак најчесто не ми се допаѓа а мекад знае да се облече добро но ретко
vrcak2.jpg

Калиопи порано чиста катастрофа но во последно време како да си го подобрува стајлингот
Resize%20of%20kaliopi.1.JPG

и најкатастрофа БОКИ 13
zalechenje2.gif
87249BC9828D254AB6B5A10B45B9B346.jpg

додека ми се допаѓаат
Каролина дефинитивно тука е лидер
65336316.jpg

Верица Пандиловска се повеќе внимание посветува на себе што ми се допаѓа
verica65.jpg

Тамара е измеѓу некогаш лошо се облекува и порано многу често носеше тесна облека што и ја истакнуваше тежината, а сега во последно време некако повеќе внимава на стајлингот но има уште за да биде добро
3160CBD9B0DA5D44A71F2CC8E0D2ABAD.jpg

Елвир е супер
MAKFEST%20FOTKI%20047.jpg

Ми се допаѓа стилот на Гаџа типично R&B и хип хоп
normal_Adrian_Gaxha.jpg

Елена Ристевска ми се допаѓа најчесто
A5DA2A22605C654088DC65EB00DB321E.jpg

Ламбе е ТОП
8_58_51_lambe.jpg

П.С ова си е мое мислење :smir:

па кај нас има и добри али има и кич
еве некои што воопшто немаат стил според мене

табу се кичерај
6A60058367E36849ABC336A2D29F6090.jpg

Андријана Јаневска никогаш немала стил
andrijana4.jpg

Ева никогаш не ми се свиѓала лош стајлинг, премногу јака шминка и многу лоши фризурчиња со многу додатоци, вештачки прамени, огромни локници и сл.
eva5.jpg

Ноне носи гардароба што воопшто не одговара на нејзината линија, додека косата и е прекрасна и најчесто има добра шминка
none%20nedelkovska.jpg

Мартин Вучиќ во лош стајлинг
martinevrosongkiev5.jpg

Дани ја ставам во лоши иако се облекува колку толку добро, сепак има одлична линија на телото и може и многу подобро да се облекува на пример на МТВ наградите беше лошо облечена
ECA66ECE2FFADF4C8799907DD57F2098.jpg

Врчак најчесто не ми се допаѓа а мекад знае да се облече добро но ретко
vrcak2.jpg

Калиопи порано чиста катастрофа но во последно време како да си го подобрува стајлингот
Resize%20of%20kaliopi.1.JPG

и најкатастрофа БОКИ 13
zalechenje2.gif
87249BC9828D254AB6B5A10B45B9B346.jpg

додека ми се допаѓаат
Каролина дефинитивно тука е лидер
65336316.jpg

Верица Пандиловска се повеќе внимание посветува на себе што ми се допаѓа
verica65.jpg

Тамара е измеѓу некогаш лошо се облекува и порано многу често носеше тесна облека што и ја истакнуваше тежината, а сега во последно време некако повеќе внимава на стајлингот но има уште за да биде добро
3160CBD9B0DA5D44A71F2CC8E0D2ABAD.jpg

Елвир е супер
MAKFEST%20FOTKI%20047.jpg

Ми се допаѓа стилот на Гаџа типично R&B и хип хоп
normal_Adrian_Gaxha.jpg

Елена Ристевска ми се допаѓа најчесто
A5DA2A22605C654088DC65EB00DB321E.jpg

Ламбе е ТОП
8_58_51_lambe.jpg

П.С ова си е мое мислење :smir:

За Табу,Ева и Андријана потполно се согласувам со тебе.Посебно за Ева.На девојката и се чини дека за се ја бива,демек ја бивало за дизајнирање,кореографија,шминкафризура...е не можи еден да го бива за сеМора да си побара стручна помош,посебно за тие додатоците во косата,постојано е лошо облечена,да не речам кич.За Андријана Јаневска важи горе долу истото.Ни еднаш ја немам видено салам облечена.За Дани не би се сложила со тебе,оти скоро секогаш е убо облечена и шо е најважно во согласност со нејзината музика.
А машките не ги пратам многу,ама Елвир во сатенското издание беше ужас.Требало да разбие малку монотонија,а не цел во сатен.

Se soglasuvam so rossonerka gore-dolu za se.
Andrijana e katastrofa.

Luge be, ja zaboraivte Lila. Jas mislam deka ima epten top stil

Ми се допаѓа нејзината гардероба и шминка. Во последно време ептен топ.

Лила го има најспонзорушестиот изглед на сите времиња, не зезајте:)

%7BE0ECF7D0-C765-40A4-8446-846DDC0DF296%7D_lila-2.jpg

%7B015C0C51-D4C1-4023-83E8-6D54801B6D3D%7D_lila-2.jpg

Auu ne. Ne mi e omilena, ama mora da se priznae deka ima stil

Абе шо. Еден стил - пролив.
Последно шо свртив на Сител, океј беше, не беше тешки катастрофи, ама од ко ја памтам е испечена на 280 степени во солариум, и еднаш во живо ко ја видов ми се зеде дандало, ѓупка невидена.

По стајлинг од нашиве девојки ретко некоја да речам ејјј екстра е , Дани на неколку пати ме има бендисано во изборот а исто и Каролина.За Лила хахахах но комент хихих , Ева хммм... свештолог али таков стил си има уште од мала. Од машките на прво место Гаџа дефинитивно му нема рамен :toe: а другите нула

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom