Модна анализа на Македонските јавни фаци

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледот му е секогаш те едно исто ... блескаво, црно, бело, црвено. Знае некогаш да направи добри комбинации, ама и знае да утне на велико(бел аутфит со црна кондура). Идентични во стил ми Гаџа, Јован Јованов, Врчак, Елвир итн., а исти стил на сите актуелни
пеачи моментално е многу КИЧ ...
А на сликава ем дреч црвено опнал, па уште блишта ... да не има надоле и црни сатенски панталони ??: Ако има тоталка промашај ... Ако не средина ... :smir:

Елвир - па шознам типов знае убаво да се облече ако не носи проѕирно, само тоа не. Уствари неам приметено многу многу каов му е стилот, зошо него го глеам као целина, као шармер, фраерче...

Елвир - па шознам типов знае убаво да се облече ако не носи проѕирно, само тоа не. Уствари неам приметено многу многу каов му е стилот, зошо него го глеам као целина, као шармер, фраерче...
Pa ne bi rekla bas deka Elvir e fraerce,sarmer i sl...iskreno spored mene e daleku..mnogu daleku od fraerce...Elvir mi e "lazen fraer" tipce ufurano u nekoj svoj los film i losa kopija na Justin(vo ist kos bi gostavila i Jovan Jovanov,brat mu,kako i da se vika,Vrcak)...probuva da izvede nesto.da napravi nekoja dobra kombinacija,ama nekako mnogu loso go pravi se toa...deluva eftino,kic,ne sredeno..ko maskota!Tolku!

Следна на пик:
РАДМИЛА ШЕКЕРИНСКА

Рада, иако ми е несимпатична (од непознати причини :)), се облекува добро како за политичарка. Негува некаков класичен лук со по некој пософистициран моден детал и секогаш делува средено. Има убава фризура, и шминката и е секогаш дискретна па некогаш ми делува некако многу бледо, како дух. Мислам дека оваа нијанса на плава боја на косата или воопшто плавата боја на коса не и одговара на тенот, и тоа е причината поради која нејзиниот тен ме плаши. Ако малку се обиде да ,,избега,, од строгиот класичен изглед можеби и ќе добие во шарм. До тогаш Рада ќе ме плаши со строгите настапи и неподготвеноста да го слуша соговорникот. Ама тоа е веќе друга тема.:)

kako za politicarka neguva sofisticiran izgled,sredena e...ama ponekogas znae da zgresi kombinacija..mene mi deluva mn antipaticna..

Рада е секогаш „маркирана“ од глава до пети, ги носи најдобрите а истовремено и вртоглаво скапи чанти и марами и беспрекорно е средена (фризура и шминка).
Со сите тие вложени пари - не успева да се направи ни особено убава ни особено женствена (од Бог се дадени некои ствари, не може да се сменат:)) ама е пример на жена што стварно внимава на својот изглед.

Radmila, pa neznam dali treba da komentiram za mojata imenjacka...
Kosata ja ispegla konecno.Vo sekoj slucaj podobro izgleda otsekogas.

Косата и е средена стално, се гледа дека почна да се труди да изгледа средено,за разлика од порано. Арно ама со тоа во комплет дојде и некој „стар-етитјуд’’. Почнав Никол Кидман да ја викам, од шо почна да ми се понаша така.
А за стилот, онака и е деловен, со по некоја нота на тренди и модернистичко. Некогаш дури и претерано класичен до досаден. Некој детал шо прави ефект не е на одмет.

Eх рада.Ви текнува порано каква беше со долга виткана коса и големи свикери.Сеа некако се среди,ама не ја памтам ја таа жена онака ,,неделовно,,облечена.Добро така и налага професијата,ама кога успеавме да го видиме премиерот во одело и патичиња би сакала и рада да ја видам у некоја таква комбинација.хехе

Оти никој не коментира за Горданчето. Ете јас ќе пробам нешто. Горданчето има прекласичен изглед за годините и покрај фактот што е политичарка. Очигледно дека завзема став според кој изгледот не е толку битен туку она што човекот го работи и неговото залагање на деловно поле. Меѓутоа модните критичари не би се сложиле со неа. Ние редовно ја слушаме сентенцата дека надворешниот изглед за една јавна личност е многу битен, и тие најверојатно би кажале дека оваа наша политичарка и не обрнува толкаво внимание за нејзините јавни настапи кога е во прашање гардеробата и воопшто нејзиниот надворешен изглед. Од таму, Јанкуловска секако дека би требало да направи промени што се однесува до мене во однос на шминката, формата и бојата на косата, па и гардеробата би можела повеќе да ја освежи.

Ја видов еднаш во Капиштец со еден тон обезбеџење и помошници беше. Шоти Мадона,ебао. :pipi:

Се согласувам со Квендолин дека е прекласична. Демек така ќе остави сериозен впечаток. Сите така си мислат, и пак никој не ги сфаќа сериозно, ахуху!
Од дадените примери океј е на првата слика, демек брошот крши монотонија,инаку не ми остава посебен впечаток.
Како за утеха - барем не е кичерај :)

И јас мислам дека премногу детали користи. Додуша во последно време ајде-де, не ко порано, али порано... ем нападна облека и чевли впечатливи (стилетоси некои,шпиииииииииц на 20ка штикла,па светкави,вакви-такви) ем еден тон накит,ланци прстени и шминката,карминот темен..е апла беше.
Сега ми се чини со текот на времето се корегира тро по тро.
ZABORAVIVTE ?TAA JA PRETSTAVUVA MREILIN MONRO NA DENESNIOT HAOS OTI OBICNO SITE OBOZAVAAT DA PRETERUVAAT VOREALNOSTA OTI JA SAKAAT IMAGINACIJATA NA MODNITE KREATORI AMA NE MOZAT DA JA PRILAGOAT

edit:
[ Се чита и без CAPS LOCK! ]

премногу класично и сериозно се облекува за толку млада девојка да речам..иако е политичарка,и да,не треба да е преразголена и во пренападни бои,ама некако ми е понемодерна дури и од баба ми..очигледно е дека се труди,ама треба да најде некој да ја посоветува..и дефинитивно треба да ја смени фризурата и малце да среди веѓите..можда и да иде на трајна епилација на некогаш видливите бркчиња:)ноу офенсе,ама стварно сум ја приметила неколку пати..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom