Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Седнав со 100$ направив 26 000$ најголем успех за мене, како почетник. :)

Ај ко има вишок , ако игра некој на фејсбук да ми прати малце?Шо велите?:vozbud:

Ау,каков лош ден за мене.Сите чипови отидоа,на многу чуден начин.
Можеби и десет пати по ред изгубив големи суми на чипови на ривер:(.
Да беше поинаку,ке броев неколку милиони на контото.

^ Да беше поинаку, јас уште ќе бев ЗМАЈ.

Да не знае некој зошто ми го снема тоа Join User.
untitltnt.jpg

Истото го имам и јас немам ни да го намалам гласот на цело , ни џоин на френдовите што ги имам....

Кај мене тоа одамна е така, мислам дека најмногу поради тоа прекинав да го играм покерот толку често. Многу оди на живци, плус неможеш ни на четот да си пишуваш. Треба да си го средат малку покеров нема што.

абе не е реален тоа покерот на FB остајте тоа,земете играјте турнири од Унибет или Фултилт покер

Pokerstars.com според мене најдобро е, на ФБ брзо ми здосадува

igram ednas nedelno so drugari, na facebook slabo. Za 300 denari vlog uptepame 5 saata kartanje plus toa nekogas so proveke pari si otides doma a nekogas nemas ni za taxi. Mislam deka ne sum mnogu navlecen posto go igram 1 nedelno, ali nekoj vikaat deka taka se pocnuvalo :D:D

Да не знае некој зошто ми го снема тоа Join User.
untitltnt.jpg

Истиот проблем го имам и јас ...

Истото го имам и јас немам ни да го намалам гласот на цело , ни џоин на френдовите што ги имам....

Кај мене тоа одамна е така, мислам дека најмногу поради тоа прекинав да го играм покерот толку често. Многу оди на живци, плус неможеш ни на четот да си пишуваш. Треба да си го средат малку покеров нема што.
Пробајте со десен клик ---> Zoom In

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom