Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ке прашам денес,па ти пиши ми на PM кога ке идеш(во случај да не идам јас),па да ми земеш и мене,па ке ти дадам пари.Иначе се работи за цело куферче,со карти(мислам дека така беше):smir:

а како се движи цената за тоа куферче у Солун??/заинтересиран сум и јас

Незнам,деновиве ке прашам,па ке ве информирам :)

Кај можам да најдам сет за покер во Македонија и која цена одприлика е?

Моментално има во продавница за играчки Ива (ТЦ Беверли Хилс):
200 чипа и два шпила, во метално куферче 1750 ден.

Исто и во Гоблин (карши Градежен, во ТЦ Буњаковец): 200 чипа и два шпила, во пластично куферче - 800 ден. (или 850 беше) и
48 чипа за 150 ден.

Порано имаше и во Матица книжарата, ама не сум сигурен дали има уште.

Ако знае некој, кај нас, на друго место кај има чипови, нека каже.

Oтворам Texas Hold Em и ми дава:

Your account has been banned.

Your poker account has been disabled due to Abuse.
If you believe this is an error, please contact pokerpriority@zynga.com to request reactivation.

Изминува баноВ или е перманентен. Некој запознаен да помогне ?

Или да контактирам со pokerpriority@zynga.com :)

АУУУУУУ 21м ми отидоа у ѓумот . . .

If you believe this is an error, please contact pokerpriority@zynga.com to request reactivation.

злате,мене за саат време ми помина банот...одново се логирав(одново пишав pass такви работи)па се упраи :)инаку ја спамирав,па мислев дека ќе го поминам цел месец без покер :)

Баниран си за давање или примање чипови и јас сум баниран и еден мој другар му пропадна 1ипол Б.. не верувам дека ќе те одбанираат..

Баниран си за давање или примање чипови и јас сум баниран и еден мој другар му пропадна 1ипол Б.. не верувам дека ќе те одбанираат..
па тоа е штета голема бе...ц ц ц ц 21М ќе му пропаднат:kesa:
-многу е стегнато околу трансферот на чипови,веќе подолго време нема ПРИВАТНИ МАСИ,оти таму се переа чиповите...Внимавајте!

И мене така ме заебаа, а немав префрлувано големи суми само по 2-3 милиони на другарите кога немаа им давав.

Се надевам не е перманентен банов.

Знае ли некој каде може на друго место да се игра покер (на интернет)
ако може линк по ПМ
Поздрав

Може некоја да ми прати некоја е-книга по ПМ ако има, нешто општо и финтици околу покерот? :)

а да ги банираме ние нив една недела тоест да им удриме бојкот една недела да видиш како ке олабават??? кој мој они можат да продаваат ние неможе педери бе :)

А по колкави сум префрлавте што ве банираа. Оти јас на сите другари им давам пари, ама за среќа досега не ми го акнале банот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom