Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене од 14:30 до 16:00 денеска ми ги собраа 2 и пол милиона долари. Значи чудо некое раче не ми пушта. На фул дами и попови овој ми прави фул кецови и попови. Не ми е јасно како преживеа мониторов у тие моменти.Пред 2 недели направив 2милиони ги ебав сега пак направив 2 ќе гледам да задржам или да се качам оти без чипови досадно е![]()
Мене од 14:30 до 16:00 денеска ми ги собраа 2 и пол милиона долари. Значи чудо некое раче не ми пушта. На фул дами и попови овој ми прави фул кецови и попови. Не ми е јасно како преживеа мониторов у тие моменти.
o, јас више еден сменив!
Гадна работа е тоа! Имам другар, има 50 милиона и ги продава! 50долара - 5M
Мене од 14:30 до 16:00 денеска ми ги собраа 2 и пол милиона долари. Значи чудо некое раче не ми пушта. На фул дами и попови овој ми прави фул кецови и попови. Не ми е јасно како преживеа мониторов у тие моменти.
a dane preteruva malku so cenava drugartikoj saka 5m-500 den neka se javi :pos2:
Абе он начекал некој американци глупи, ги лаже таму.........![]()
де де дури 17м лелееееееееее:pos2:
На фб де шо сакаш оди видими ранк, и тоа на фб не епокер туку бинго е повеќе , нема рака некој да не оди алл ин на слебо![]()
седни на маса 2м/4м да видиш колку се иде алл ин,како тисе трошеа бе толку пари дури 17 м жити мајка:pos2:
Е па тоа е си реков ќе кренам ранк 20 м , ама ништо ме затера надолу , и од инает играв и се изгубив![]()