Македонска Навивачка Химна

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
На тоше песната е добра, али сметам дека песната на Дени те чува е идеална за навивачка химна

te podrzuva so ova!!! baska pesnata na deni te cuva ja ima napraveno gogo vodzata na cpb navivac so golemo iskustvo

Бо човече кој ја напрајл!! :vozbud::tapp:

Песната од Тоше е пеена со голема енергија, љубов и пред се од човек кој стварно ја сакал Македонија.
И мене ме бендиса песната на Дени те чува, ама нема споредба со песната на Тоше.

Леле колку сакав да победи “Удри Јако“. Таман на трибини 10 000 Македонци да се дерат УДРИ ЈАКО! УДРИ ЈАКО! УДРИ ЈАКО! Па после со тапани... А на полувреме да се пушта од Тоше песната за поголема мотивација

На Македонија-Хрватска, кога го дадовме вториот гол ја пуштија Удри јако. =) добро беше.

На „Удри јако“ сте и го згрешиле терминот. :)
Кога цајканите ги тепаа Хрватите, е тогаш треба скандирање „Удри јако! Удри јако! Удри јако! Удри јако! Удри јако!“ :)

На „Удри јако“ сте и го згрешиле терминот. :)
Кога цајканите ги тепаа Хрватите, е тогаш треба скандирање „Удри јако! Удри јако! Удри јако! Удри јако! Удри јако!“ :)

:pos::pos::pos:

Инаку многу ми е мило што победи песната на Тоше.Највеќе ми се допаѓаше,иако и на Дени те Чува и Суперхикс не беа лоши.

Инаку чув муабети(кои не значи дека се точни:)) дека нашите јужни соседи се бунеле за песната на Тоше,бидејќи во текстот се спомнува Александар.Знае ли некој за ова нешто?

Епа песната на Тоше е забранета во Грција...и самата кажа зошто. =)

@Фантом
Кога им се пуштија желките на хрватите, јас со другарите скандиравме "удри јако, удри јако". После почнаа и тие окулу нас, Вероватно не се слушало на ТВ.

:pos::pos::pos:

Инаку многу ми е мило што победи песната на Тоше.Највеќе ми се допаѓаше,иако и на Дени те Чува и Суперхикс не беа лоши.

Инаку чув муабети(кои не значи дека се точни:)) дека нашите јужни соседи се бунеле за песната на Тоше,бидејќи во текстот се спомнува Александар.Знае ли некој за ова нешто?

Јас првпат слушам.

Ама ако, нека се бунат, нема сигурно да го мењааме текстот на песната, зашо се бунеле да им ебам тоа циганите!

Шупаци глупи, мајмуни усрани сељаци, дегени, изроди, гадови, мамето да им го ебам нивно циганско ...
Уф, сега сум подобро ... фала :pipi:

Искрено песните на Дени те чува и Тоше беа најдобри. Сепак мислам дека требаше да победи песната на Дени те чува некако понавивачки ми звучи.
Со сета должна почит кон Тоше, нека почива во мир, ама никој никогаш нема така да ја испее таа песна...а плус беше многу морничав настапот.

Искрено песните на Дени те чува и Тоше беа најдобри. Сепак мислам дека требаше да победи песната на Дени те чува некако понавивачки ми звучи.
Со сета должна почит кон Тоше, нека почива во мир, ама никој никогаш нема така да ја испее таа песна...а плус беше многу морничав настапот.
da da da i ja te podrzuvam so nastapot!!!! baska mislam deka si napravija dobra reklama na imeto na nekoj covek sto veke ne e megu nas sto mene licno duri i mi se zgadi

Морам да признаам дека погрешив, бев скептик за целата организација и идејата за навивачка химна. Сепак се испадна супер, одличен избор, одлични песни кои го зборатија репертоарот на навивачки химни.
Не очекував дека ќе го речам ова, но браво за организаторите и за сите кои учествуваа во акцијата.

Браво.

mislam deka zasluzeno si pobedi Tose i ednistven hendikep e sto taa pesna nema da se slusne nikogas vo zivo, no mislam deka bese definitivno najdobra pesna!!! iako treba site pesni da se pustaat na natprevari a mnogu tapa bese Dj-ot na gradski za makedonia-hrvatska abe ic ne go bivase mesto na poluvreme sa pusti navivacki pesni on nekoi bez veze odma da se menja:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom