Македонска Навивачка Химна

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Да, замисли онака на пример, некоја песна на Ноне, со тоа иритирачкото гласче. Во секој случај, ќе биде интересно, осеќам.
Ноооонееееее :) ИДОЛ
Замисли: (таннооок глас) Макеееедоооонијјааа нааавивааа дееенескаааа :vozbud:

Ќе и го шутнам малиот (мал, мал, но техничарски) газ преку стадионот. Не сте свесни колку ме иритира тој мал пискавец :)

Не сум баш упатен, во кои термини е ова на А1?

Само можам да погодувам:
Наум Петрески, Благица Павловска, Соња Тарчуловска, Силви Бенд, Браво Бенд, Ноне-то, Ѓорѓи Крстевски, Врчак, Гаџа...:pos:
Ги заборави Сузе и Александар(Знај и добиј).:helou:

П.С. ФантомХ,го има во понеделник среда и петок неколку пати на ден мислам.

Живи глупости. Веќе долги години имаме "неофицијална" химна. И не сфаќам зашто вакво глупирање сега.

Ја слушал некој Гол од Суперхикс. Ете уште една химна. Имаме таман песни, нека не се глупираат бем ги.

Да видиме шо ќе испадне. Пак ако биде резили, тоа е. Може добра песна ќе извадат:)

Crvena crvena boja mi e najmila so tebe sekogas odime na pobeda........taka mislam bese,ovaa e super,ednostavna e,dobar tekst,ne treba nova

И до каде е работата со новата химна? Избраа, ќе избираат, се стопира работата..? Не сум баш во тек со настаните..

Сеуште ја тупат,ама од друга страна пак некои интересни разговори има у емисијата....ако ја фатам ја гледам,ако не,не се наместувам у телевизор у точно толку саат па да ја чекам да почне... :)
И еве сега ве гледам зборевте за Црвена боја ми е најмила....ќе може некој да ми даде линк до песната или да ми ја аплоадира?
Ах,да...еве чим спомна и гижо...кој ја има нека ја дава и Гол од Суперхикс...зошто не можам да се сетам на вторава песна?..... :jaj:

Ова гарант ке биде некоја со малоумене текст и многу гајди и зурли во позадина што ке бараат етно мотив да не кажам ке биде иста како Кометал шампионе,Треба да ја баталат оваа ''демократија'' и да најдат некој професионалец да ја направи оти вака со народни избори си добивме шашав дрес ке си направиме и песна да му оговара.

Не сум баш упатен, во кои термини е ова на А1?
Imas na A1 u 17:00-ponedelnik-sreda-petok,Moze ke izvadat dobra pesna ama ne veruvam so ovie kompozitori sto gi prikazaa barem do sea ne mi se veruva deka ke bide neso extra.Se znae crvena si bese zakon.

ајдеееееее како тргнала работава следниот ваков ‘‘малоумен‘‘ избор ќе биде избирање на играчи кои ќе настапуваат во нашиве репрезентации, а може и тоа добро е барем во фудбалов, зашто овој катанец не ги смени тие 20 играчи. ова само кај нас го има, ај што избраа дебилен дрес, па сега и химна ќе бираат ццц сигурно во дует ќе пеат наум петрески и виолета томовска, а од позадина ќе се уфрла оној пејачон од србија милан бабиќ, кој на секој избор на спортист на годината од страна на сител телевизија е гостин :)

Абе убава работа е да се вложува во спортот само што ние не знаеме како да го направиме тоа.Сега за ова химната мош некој ќе дојде од планината горе што не слушнал за модерните инструменти освен за гајди и за зурли и ќе ми прави овде химна па одозгора ќе треба и даја научам на памет да ја пејам и во сон.хехе

moe mislenje e deka ovie kampanji se samo za perenje pari inaku nemaat nikakov efekt site gledate deka izbraa dres a nikoj ne go nosi taka ke bide i sega

prvo, ne sum ja gleala emisijava taka da ne sum sigurna bas za sto se raboti, ama zosto se tolku skepticni bre luge! ako ne se pravi nisto-loso e, ako se napravi nesto-uste poloso e!
ccc, ova makedonsko narodce
ako odberat nekolku pesnicki ne mora da znaci deka publikata odma ke gi prifati i ke gi pee od prv den, ama sigurno ke ima edna, dve koi mozebi ke bidat dobri, dobro ke zvucat, sami ke se nametnat...
zosto tolkav pesimizam od start

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom