Македонска Навивачка Химна

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Песната на „Дени те чува“....баш е навивачка...на Тоше е премногу брза за навивачка песна...

Јас мислев и мислам дека барем тоа е нештото кое можеме во најмала рака да му го дадеме на Тоше....
И плус, неговата песна е нешто со кое веќе започнавме :wink:

Песната на „Дени те чува“....баш е навивачка...на Тоше е премногу брза за навивачка песна...

Дека е брза, е брза, ама ОоооООооООоо на Тоше е подобро од она на Дени те Чува.
И да не бидеме пристрасни, не дека е Тоше, стварно е најубава неговата песна.

П.С. На Џолета Танвски и на Кристина Арнаудова а.к.а. Лив Тајлер песната е као од Скопски Фестивал 78:pos2:

Јас мислев и мислам дека барем тоа е нештото кое можеме во најмала рака да му го дадеме на Тоше....
И плус, неговата песна е нешто со кое веќе започнавме :wink:

А што да му дадеме ? И да победи песната(а ке победи) може пак да не биде прифатена кај навивачите, а да се пее на пример песната на Дани. Овој избор не го свакајте како натпревар, све што од сега ке направат они(како организација) ке биде да се популаризираат песните, и нормално некој денар да земат.

100% ke bide izbrana pesnata sto ja otpea toshe zaradi nego, a i odlicna e nema sto.ali toa ke bide samo onaka ke se pusta na zvucnici ne deka ke ja pee nekoj na tribini.

Од Тоше е најдобра + има супер ритам ...

А што да му дадеме ? И да победи песната(а ке победи) може пак да не биде прифатена кај навивачите, а да се пее на пример песната на Дани. Овој избор не го свакајте како натпревар, све што од сега ке направат они(како организација) ке биде да се популаризираат песните, и нормално некој денар да земат.

Нејасен ти е делот за тоа што треба да му се оддаде почитта која си ја има 100% заслужено овој великан ,или како ќе го прифати тоа публиката?!
Па според она што мошеже да се види секој Македонец веќе ја знае химната на Тоше....Тоа се виде од настапот помеѓу Македонија- Андора

Добро, што е со песната на Куку Леле? Баш е куку! Па и Кристина и Ѓоко бе!
Повеќето од песните воопшто не ми се допаѓаат!

А како ќе биде избрана песна? Нешто претходно слушнав, ама не знам дали убаво разбрав. Знае некој?

treba da pobedi "makedonija naviva" od tose zatoa sto e najubava, najmnogu nalikuva na navivacka pesna i e edinstvena kaj sto pejat komitite a i TOSE TAKA SEKOGAS KE NAVIVA SO NAS!!!!!!!

Добро, што е со песната на Куку Леле? Баш е куку! Па и Кристина и Ѓоко бе!
Повеќето од песните воопшто не ми се допаѓаат!

А како ќе биде избрана песна? Нешто претходно слушнав, ама не знам дали убаво разбрав. Знае некој?

Не знам ни јас:toe:
Разочарана сум со фактот што мислев дека песната на Тоше веќе е избрана....:uvo:

Кога кажуваа за песната на Тоше, кажаа датум и мислам дека рекоа народот ќе бира која ќе биде навивачка песна. Не знам дали убаво слушнав, не држи ме за збор.
И јас мислев дека со самото тоа што на утакмицата ја пуштија дека е веќе избрана. Освен ако не сменат нешто во меѓувреме и ја прогласат.

Mene iskreno najmnogu mi se dopagaat pesnite na Tose,Superhix,Deni te cuva, a i Nokaut ne se losi. Sve drugo e bulsit. Inace mislam deka treba da pobedi Tose.

Песната што ја избраа за химна на репрезентацијата мислам дека беше најдобра на цд-то

__-[S]-__;933064 напиша:
Песната што ја избраа за химна на репрезентацијата мислам дека беше најдобра на цд-то

Ja izbrale???
koga be? ili nesto ti si vo zabludda

од Тоше е избрана а и најдобра е ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom