Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Jaс сметам дека Ибрахимовиќ е подобро решение од Гомез

тука негде се може 5м поише јоветиќ

Me interesira oti mi dojde nekoja jaka zamisla :)

Znachi 25m Lajic 30m Jovetic
Lajic da go proda nasuvo 25m = M.Gomez(Transfer + godishnata plata)
Jovetic da go proda vo City - 22mil + Scott Sniclair = D.Villa (Transfer)

E vakva politika treba da voda, em 2ca napajdzachi em zamena za Lajic.

PS: Cenive na igrachive gi staviv zatoa shto nekoj pogore pishal deka 30m City nudel za Jove, a i spored toa shto mi kazhavte deka Lajic e 5m poeftin.

Palermo i Fiorentina su počeli pregovore oko Slovenačkog veziste Josipa Iličića. Sicilijanci traže 15 miliona eura. Ostaje da se vidi šta je Viola spremna da ponudi. (N)

Me interesira oti mi dojde nekoja jaka zamisla :)

Znachi 25m Lajic 30m Jovetic
Lajic da go proda nasuvo 25m = M.Gomez(Transfer + godishnata plata)
Jovetic da go proda vo City - 22mil + Scott Sniclair = D.Villa (Transfer)

E vakva politika treba da voda, em 2ca napajdzachi em zamena za Lajic.

PS: Cenive na igrachive gi staviv zatoa shto nekoj pogore pishal deka 30m City nudel za Jove, a i spored toa shto mi kazhavte deka Lajic e 5m poeftin.
Љајич според трансфермаркт вреди 10-12 мил, а Јоветич 30 мил.
Да земат 10 мил добро ќе е затоа што на зимо цената ќе му е на пола а може и 1/4 од ова, ако не го продолжи договорот. Да имаше уште 3-4 год од договорот тогаш можеа да извлечат 20-25 мил.
Тешко Гомез и Виља да ги земите големи плати имаат, над 7 мил. Најдобро е замена Јоветич-Џеко

:facepalm: што ти е на тебе ибрахимович е 10Х од гомез и на 35 години ибрахимович нека е пак е подобар од гомез у најдобри години
hahhaa abe ako ni dades pari za plata i ako ne ubacis so vrski u liga sampioni tek ondak ova so lupas ke stane vozmozno :pos:
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 15:53 ---
Ибрахимовиќ е 10 пати подобар од Гомез,бе ало,па тој да го земете главен фаворит за титула ќе сте.
:pos:

:pos:[/quote]

Според тебе Гомез е подобар од Ибрахимовиќ? :facepalm:

Според тебе Гомез е подобар од Ибрахимовиќ? :facepalm:[/quote]
ne stanuva zbor za toa...ne me sfakas...naucna fantastika e da pomislis deka ibrahimovic ke dojde kaj nas!!!
za podobar e podobar od gomez, no zatoa sansite da dojde gomez kaj nas se mnogu porealni ,otkolku za ibra kade se svedeni na nula...nie sepak ne sme MONACO druze :rolleyes: ipak fala sto ne smetas za Grande Squadra...;)

Гомез може не е Ибра, ама е вистински убиец у противнички шеснаестерник...ова беше кажана како од речникот на Бранко Илиевски од Телма :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom