ne dupis nesto a? svaka ti castJaс сметам дека Ибрахимовиќ е подобро решение од Гомез
ne dupis nesto a? svaka ti cast![]()
тука негде се може 5м поише јоветиќKolku se proceneti Laljic i Jovetic ?
јоветич е негде проценет околку 25-30 милиони...додека пак Љаич максимум 14-5 пошо има само уште 1 година од договорот...Kolku se proceneti Laljic i Jovetic ?
Me interesira oti mi dojde nekoja jaka zamislaтука негде се може 5м поише јоветиќ
Ибрахимовиќ е 10 пати подобар од Гомез,бе ало,па тој да го земете главен фаворит за титула ќе сте.ne dupis nesto a? svaka ti cast![]()
хахаха... абе ти и упорен си билИбрахимовиќ е 10 пати подобар од Гомез,бе ало,па тој да го земете главен фаворит за титула ќе сте.
Љајич според трансфермаркт вреди 10-12 мил, а Јоветич 30 мил.Me interesira oti mi dojde nekoja jaka zamisla
Znachi 25m Lajic 30m Jovetic
Lajic da go proda nasuvo 25m = M.Gomez(Transfer + godishnata plata)
Jovetic da go proda vo City - 22mil + Scott Sniclair = D.Villa (Transfer)
E vakva politika treba da voda, em 2ca napajdzachi em zamena za Lajic.
PS: Cenive na igrachive gi staviv zatoa shto nekoj pogore pishal deka 30m City nudel za Jove, a i spored toa shto mi kazhavte deka Lajic e 5m poeftin.
hahhaa abe ako ni dades pari za plata i ako ne ubacis so vrski u liga sampioni tek ondak ova so lupas ke stane vozmoznoшто ти е на тебе ибрахимович е 10Х од гомез и на 35 години ибрахимович нека е пак е подобар од гомез у најдобри години
Ибрахимовиќ е 10 пати подобар од Гомез,бе ало,па тој да го земете главен фаворит за титула ќе сте.
Според тебе Гомез е подобар од Ибрахимовиќ?