Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
првиот бан за мене беше од овој господин. беше нубче кога почнав да играм во ноември '06. испија со другар му принц(супер-ултра-хипер-мега нуб) по едно 3-4 хеда по ред на каса, и одма летна бан и без да ме проверат. пиев уште еден бан од принц после тоа на пул деј од курташак негов и то.Мојата Кајгана биографија:
Па, се` почна откако Принц и јас го креиравме првиот сервер по име Кајгана.... Играње до бесвест, зафрканции со останатите админи... слепови во најнезгодните места... Ах, the good old days.![]()
Доискажи ја приказната.. =))првиот бан за мене беше од овој господин. беше нубче кога почнав да играм во ноември '06. испија со другар му принц(супер-ултра-хипер-мега нуб) по едно 3-4 хеда по ред на каса, и одма летна бан и без да ме проверат. пиев уште еден бан од принц после тоа на пул деј од курташак негов и то.
...и потоа тони свати дека немам читови, ме виде како играм "во живо" во ентер на собиранките, добив админ позишн, па ја откажав позицијата после неколку месеци, потоа и модераторството и таќе. сега не играм каунтер, ама чат пат влагам на серверите -))Доискажи ја приказната.. =))
Нубчево беше тој што те стави админ... :helou:
дур ги слегов сите потребни работи (дури и на ТонИнтер преку мсн му го барав кантер да ми пушти) од интернет помина 2 дена и после влегов на серверот сите бевме дрва се дур дојде Ванила! јас Тој и Принц една вечер седевме до 2-3 по полноќ,ванила не учеше за багови и скокови...игравме една мапа 3 албоа вс. 3-4 мкд. for fun ама тепавме...хмм друго,памтам бада ме прешуваше како и тој може да игра со нас,не успеав да му објаснам како што треба...првиот бан за мене беше од овој господин. беше нубче кога почнав да играм во ноември '06. испија со другар му принц(супер-ултра-хипер-мега нуб) по едно 3-4 хеда по ред на каса, и одма летна бан и без да ме проверат. пиев уште еден бан од принц после тоа на пул деј од курташак негов и то.
и ти доизкажи ја приказната,не ме стави админ пошо се плашеше дека сите ке ги банирам! педер!!!Доискажи ја приказната.. =))
Нубчево беше тој што те стави админ... :helou: