Вашето искуство на cs@kajgana.com серверите

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Еве тука пишувајте колку колку време играте на кгн серверите и ствари околу тоа.
Еве јас ќе почнам.. на кгн серверите играм едно 6-7 месеци, и мојот прв ник беше C.S>K | R@D3*.
А вие?

хаха интересна тема а и не верувам дека некој ќе каже лошо освен ако неможе да игра т.е. баниран.. може само лошо да истресе
инче играм еден месец пред да почне летото.. одсекогаш со Ајверсон .. и така..искуство топ... само у последно време ептен лагира, летото беше топ и се надевам дека ке се среди тоа у скоро време за играчите да добиваат уште подобар фпечаток

поз

Ееее многу има (=

Прво Панишер(ВлаДе) ни кажа за серверот. Тоа беше негде кај декември 2006. И јас, гарф, Владе а покасно и др.но(Боби) се запаливме по серверов зашто немавме играно 3 месеца кантер. И така како што течеше времето, ми ги препознаа вештините со АВП. Со Скаут игравме на зафрканција АВП 1вс1 и го победив и тој отвори тема овде “На час кај Шорти за АВП“ И одма после следеја реакции од типот: ајде да се испробаме 1вс1. Со тие што играв ги победив и така си останав еден од најјаките со АВП на серверов. И по некое време си станав админ. Паѓаја јаки заебанции во вечерните часови кога никој не играше кантер туку нонстоп се заебававме. И така се до 9-10 Август. Мислев дека дојде време да го отстапим моето место на некој друг. Тоа и го направив. Вечерта пред да идам на одмор се откажав од админство. И така до денес (=

Тоа е целата моја биографија за серверот :D

Мојата Кајгана биографија:
Па, се` почна откако Принц и јас го креиравме првиот сервер по име Кајгана.... Играње до бесвест, зафрканции со останатите админи... слепови во најнезгодните места... Ах, the good old days. :)

Igram na kajgana nekade od sredinata na Mart...najprvin so nikoj NoCoMent..po 3-4 nedeli go smeniv so >$n@Ke<...pa go oformivme LoGiX...pa so tag LGX | >$n@Ke<...najprvin oklucuvav cs..i pukav...ne se razbirav od fps i sl..Nekade...vo Avgust si dojde na odmor vo Makdedonjia braced mi(T!GeRz)...i me poduci po nesto..zosto imase iskustvo edno 3 god non-stop playing online....na swiss serveri i germaski...ja mu kazav kajgana serverite...i od krajot na avgust...pocna da igra...i toj....pa potoa i brat mu(RedNose)...pa neli serverot nesto..go "podnovija"..pa resiv da go smenam nikot..po 2-3 dena razmisluvanje....gledajki vo monitorot...ja zabelezav programata Spyware Doctor...i si vikam ovaa ne e loso..i so malce modifikacija izleze SpywAr3*...i taka...sea ima skolo pomalce igram...no cekam da dojde zimskiot raspust...za poveke da se pucame:D..:vozbud:

Како што кажа Шорти, се се случи кога Панишер ни кажа за серверов. Почнав да играм, долго време бевме на серверите, се запознавме со Тони, Ниџо, Скаут, Кенгур и мнооогу други. Имаше мноогу смеење, дружење... Немаше играч кој не не знаеше мене Шорти и Панишер. Со тек на време, станував се подобар и подобар играч. Запознавав разни играчи. Од најобични нубови, до одлични про играчи. По некое време, скаут предложи да се оформи кгн клан, и јас се пријавив, ме примија во кгн кланот и до ден денес сум член на најјакиот клан на серверите, со што нормално се гордеам. :bilder: Беше тоа мојот прв клан, во кој до ден денешен сум член.
Шорти и Панишер станаа заслужени админи. Но дојде и тој ден. Станав и јас админ на серверите, и до ден денес ја имам честа да бидам. Им се заблагодаруам на другите админи кои имаа доверба во мене и ме ставија за админ на серверите, што јас нормално и ја оправдав. Овие сервери придонесоа лично се запознаеме со играчите од Скопје (Била Бонг, Марио, Ниџо, Тони, Хангри, Плејбој, Касап, Свежиот, Д’ мен и мнооогу други)
И се до ден денешен (добро, 5 дена не играм ради проблеми со компјутерот, но ќе се пукаме за 2-3 дена) си се пукаме all day long на сервериве.

:fala:

Мојата Кајгана биографија:
Па, се` почна откако Принц и јас го креиравме првиот сервер по име Кајгана.... Играње до бесвест, зафрканции со останатите админи... слепови во најнезгодните места... Ах, the good old days. :)
првиот бан за мене беше од овој господин. беше нубче кога почнав да играм во ноември '06. испија со другар му принц(супер-ултра-хипер-мега нуб) по едно 3-4 хеда по ред на каса, и одма летна бан и без да ме проверат. пиев уште еден бан од принц после тоа на пул деј од курташак негов и то.

jas na kajgana igram od pred 1 godina.I 1 nick mi bese snoop! pa podocna edno vreme ne igrav na kajgana severite bidejki bea premnogu puni i nemase mesto i igrav na max serverite edno 1 do 2 meseci i povtorno se prefrliv na kgn serverite i sea povtorno igram na kgn bidejki se edni od najdobrite serveri vo cela mk zatoa sto nema citeri i ima sxe i zatoa igram na niv.

првиот бан за мене беше од овој господин. беше нубче кога почнав да играм во ноември '06. испија со другар му принц(супер-ултра-хипер-мега нуб) по едно 3-4 хеда по ред на каса, и одма летна бан и без да ме проверат. пиев уште еден бан од принц после тоа на пул деј од курташак негов и то.
Доискажи ја приказната.. =))
Нубчево беше тој што те стави админ... :helou:

Хмм....како почна се?

Колку што се сеќавам се почна од кога се зачленив на форумов...
Мацедониан ми рече дека ке има Кантер собиранка и така се почна...отидов на собиранката..таму беа Тон,Кенгур и дружината...
Прв со кој се запознав беше Тон(му викам Била Бонг,и овој ТонИнтер:pos: )...
Следниот ден го аднав Тон на мсн...и така почнав да играм на серверите...
Бев прав нооб од прво..со тек на време напредував и еве каде сум сега на Админ позиција(не дека сум добар али ај:pos:)...
Преку серверот се запознав и со Гарфилд и Исо...како и со многу...други..:)

...и потоа тони свати дека немам читови, ме виде како играм "во живо" во ентер на собиранките, добив админ позишн, па ја откажав позицијата после неколку месеци, потоа и модераторството и таќе. сега не играм каунтер, ама чат пат влагам на серверите -))
едит- ау да, и тони сега е про. the student has become the master -))) lol :P

дур ги слегов сите потребни работи (дури и на ТонИнтер преку мсн му го барав кантер да ми пушти) од интернет помина 2 дена и после влегов на серверот сите бевме дрва се дур дојде Ванила! јас Тој и Принц една вечер седевме до 2-3 по полноќ,ванила не учеше за багови и скокови...игравме една мапа 3 албоа вс. 3-4 мкд. for fun ама тепавме...хмм друго,памтам бада ме прешуваше како и тој може да игра со нас,не успеав да му објаснам како што треба...
Сега ако се прашувате зошто го цитирам Кенгур,пошо овај е прв кој ме банира (не заради моите совршени аим скилови) заради тоа што му реков на ТонИнтер “албанец’’ а овај не знаеше дека и јас сум албо и ме банираше...еххх како што рече тони гуд олд тајмс...ама веке многу месеци(некаде 8-9) не сум влегол

и ти доизкажи ја приказната,не ме стави админ пошо се плашеше дека сите ке ги банирам! педер!!!
па специално ми отворе слот а не ме направи админ ебаго албото!!!:back:

Одкога ставив нет кабелски , Бама ми кажа за серверот . А тоа беше богами пред едно добро долго време , играв пукав се заебавав нон стоп со скаутот МеТоНо1 прв пат ми беше ник . Со кенгурот по цели денови се играше кантер " Kad porasnim zelim biti Kengur " :pos2: сега веке во последно време не влагам на кантер ради разни прични , лагови итн ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom