Вашето искуство на cs@kajgana.com серверите

• Креатор на темата Креатор на темата adware!
  • Време на започнување Време на започнување
Па почнав да играм одкако ми кажаа другарите од школо дека играат кантер на интернет и било многу интересно.Секој ден само за тоа зборуваа,а јас како најјак меѓу нив не ме интересира:vozbud: И еден ден ми викаат : Абе ти знајме дека си јак ама ваму има многу појаки од тебе не ќе можеш еден во партија да убиеш :pos: ,:nesvest: се чудам јас што ми кажуваат и ај да видам идаме кај еден од нив,земам да играм и прва партија 3 ги убив ( не барем многу :pos: ) и сите АууУУу :pos2: и од тогаш ги молев дома да ми стават интернет за да не бидам секој ден кај дедо ми и баба ми :icon_bigg .А за датум тоа беше негде од кај крајот на Јануари прв ник Mr.Bebils :terorist:

Генерално лошо,должејќи се на посраниот sXe.Иначе кога порано успевав да се закачам беше супер. ТРГНЕТЕ ГО!!!

Ja prvo igrav na lan potoa prasav nekoi deca od lan kako e Ip adresata na kgn serverov i mi go dadoa ama toa bese pred 1 god. Mojot prv nick na kgn mi bese Night Wolf.:)

:zver:Venus Doom:violent1:

neznam so datumi ne se raspravam jas...se sekavam deka prv pat na "kgn server" bese na cs_casa na serverot koj sto bese na kompjuterot na Princ
znam deka vikaa deka sum cheater prvite nekolku denovi...a podocna pocna i drugarceto moe Nindzaa(Rambo II) da igra na serverite...igravme celo vreme i stanavme admini...najveke igravme koga jas i on se natprevaruvavme za rank...na kraj jas bev prv...a on vtor na top15 ama mu begav 600 poeni :)

eee toa bea vreminja...i koga sedevme do 5 sabajle za da bildame rank,i normalno radi druzenje i zaebancii eden so drug koga bevme i dvajcata admini.....pa koga go otkriv bugot so amx_rcon da mozam da davam ban/slap/slay i na adminite...pa koga go zaebavav malce toni so amx_rcon amx_slay :) eheeeeeee

Ех јас на кајгана почнав да играм пред околу 6-7 месеци и повеќето време играм на кајгана и добро е сега за сега ја правиме смех и тн

kgn rullez samo shto ima mn bot4inja nekoash toa e....
inaku za sxe nezborite mn mn zash ubaa rabota e.. iako ima 4itoi i za toa...

hmzzz i ja bi trebalo da pisam nesto na temava... ali...
ne se ni sekjavam koga pocnav da igram...
znam deka bese toa serverot sho go digase princ.. i bese online chat - pat... no posle se sredi so 24/7 server.. mislam ton sredi toa.. :)
edno vreme skapuvav na server... samo kanter igrav i nisto drugo... ali se sjeba konekcijata.. lagot bese 300 - 400 i nagore.. i ne e bas interesno da igras so takov lag, posle rabota, pa fax i tolku od mene na serverite na kajgana.
vleguvav od vreme na vreme.. ama ova sxe me zaebava vo posledno vreme zasto sum koristel citovi :) :) :) se shalam... ne me prima mi vika deka voopsto go nemam.. a ja pa go iam :)
edno vreme i admin bev... ama ne se sekaam kako me staiva i zasto... samo znam ton me stai..
iii pamtam kengur na pocetokot... dosta jako igrase i postojano go jadev... dali on stana tapa ili ja nauciv da igram ne znam :):):):):)
pagjaa dobri partii so Kamiskazi , TonInter i bobi tetovecot.. samo ne mi teknuva na nickot ama bas ic...

dosta od mene :)

ehh.. igrav dosta dolgo vreme.. Od mart dokaj septemvri.. Ali pocna da me qrci lagot i prekinav.. Pocnav da igram na max i robi i stanav admin tamu:D:D:D:D Sea mn retko moze da me vidite na kajgana ali porano koa ke vlezev se pisuvaa referati :
" Pozz BuLLeT zveru pomagaj u kanteri/terori " :pos2: :pos2:

Hehehehe.. Sea na kgn clan war igram samo ako me vikne ovoj kako se vikase... aaa da .. Toni :D:D Igrame mixovi nekad so nego na cw.. Tolku od mene na kgn.. Moze da me najdete na max sea i na robi (online min 5 saati dnevno na robi :D )

Па играм кантер отсекогаш :)

У март баш сакав да играм на кајгана серверите, и затоа се ставив на форумов, поради кантер.
И таму у март почнав и до ден денес играм.
У последно време мењам никови ко чорапи и така ...

И слободно можам да кажам дека на кајгана серверите играат ѕверови, многу добри играчи.

Штета што не можам да го кажам истото и за некои други сервери на кои што сум играл :helou:

Епа не најдов друга тема кај шо ке можам да се испофалам,па затоа морам тука.
После еден месец нервози,удирање глуфчиња од земја,примање хедови од девојчиња со скор 1-15,конечно се вракам во форма.
Конечно почнав да ги дробам како порано.Ride on.Време е да почнеме да играме малце посериозно со кланот.
hatecrew.Mesaja(ја сум тоа де...team lider&ingame kaptain)
hatecrew.Nexus
hatecrew.cypresshill
hatecrew.Raul
hatecrew.Zomby

jas zapocnav da igram koga eden moj drugar Liska Madafaka mi kaza za kajgana serverite:DDi mi dade ip adresa,mojot prv nick bese snoop pa toj nick ne mi se dopagase i se potpisuvav dr.neo:D:salut:

Ја првпат на Кајгана серверот влегов пред 3 години.Играв 2 години но по многу малко еднаш неделно,по 1 час и помалку.Но во последната година сум заразен од овој сервер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom