До која мерка се опуштени нашиве жени?!

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување
Opushtenost vo krevet zar ne e razbirlivo.Sloboda na govorot na teloto no i nemolchenjeto vo krevetot.

...heheeeeee...pa tuka si nekade u pravo, mnogu mnogu mlatenje prazna slama- nebidue rabota...

...sakaat da gi opushtish ?, imam mislenje deka se opushteni zenive curive nashi, zasto se majstorki za flert...mislam dosta se intelegentni i hrabri i direktni-znaat sto sakaat i kako go sakaat toa, i se krijat dosta dobro...taka da toa e toa...ako treba nekoja da ja opushtash do prva ke bide rabotata "vratot si go shinav dodeka ja skinav"...zatoa si kazuvaat dodushe indirektno deka se i koga se opushteni, se sto treba da se naprai e da se chitaat megu redovi i stplenie malce i se ke si dojde u svoe mesto posle...:tv:

izvini a kako toa megu redovi ?

daj nekoj hint poso gledam si upaten ?

bred pit poveli

sorry svetovid so imas ti tolku protiv zenite so spored tebe se site kurvi?ima nekoi se ama ne site!

Секоја до своја мерка (граница),правиме што сакаме и кога сакаме:wink:И со кого сакаме:) Границата е голема,зависи од девојката.
Употребете фантазија мажи,се е можно:wink:

...ama ne nekoi i ne im treba fantazija i opushtanje...ednostavno se opushteni i fantastichni prirodni...mislam zenive de...

Pred nekoe vreme bev gostin vo edna arapska drzava. Bez da sakam naslusnuvav muabet medju dve kokoni koi vazea za "dobra prilika od familija" i "drzeca vekje zemena" -- znaci ednata 20+ godini, drugata 40 -- bez tie da znaat deka gi slusam. Inaku se raboti za maksimum muslici, komplet sose feredze, pokrieni race so rakavici nasred leto, itn.

Mladata barase sovet od postarata, veli ima dve "ponudi": ednata od nekoja gasterbajterska konjina od Kanada, drugata nekoj pojak tip vo dadenata zemja kade sto bev gostin (iako za nasi svakjanja i toj e konjina).

I gi slusam razglabaat kako toj vo Kanada ima......i redat (od kukja, do 2 koli, pari, itn.), a toj doma iako opstestveno na povisoka skala, ne mozel da mu "konkurira" na ovoj vo Kanada. I se oddaleciv zosto nemav nervi da slusam kako pomladata kje odi na operacija za i go soshijat himenot za da bide "nevina"...

Ova go pisuvam za da go popravam adminot pogore deka ne se raboti za 85% tuku celi 102.3%!

Ne mozes site zeni da gi stavis vo ist kosh, a i ti moras da ja razberes razlikata megju mazenjeto vo tie arapski, muslimanski zemji i kaj nas. Tamu zenite ne mozat slobodno da se setaat po ulica, da se zapoznavaat so lugje ili ne im e dozvoleno ni da rabotat, sto znaci se zavisni od mazot koj gi izdrzava. Tamu zenite nemaat pravo sami da odberat so koj ke se omazat nego toa go odreduva tatkoto koj gleda koja e najdobra prilika za nea, taka da tamu se poinakvi svakanjata za ljubov i za brak nego kaj nas.

Site zeni sto gi gledate vo grad koi se doteruvaat i koi se pravat nesto sto ne se ili baraat decko so pari, moze i se smizli, no toa e mozebi 25% posto od zenite, a sto e so onie koi ne izleguvaat tolku cesto ili po takvi mesta ili ne se oblekuvaat kako picki pa ne gi primetuvate a gi ima mnogu.

Ne znam dali ja znaete pogovorkata "dobrite jabolka, svinjite gi jadat" e toa vi e situacijata kaj nas, ako nekoja devojka ili masko se dobri i ne se ponasaat kako smizli ili fraeri ke se najde nekoj idiot/ka i ke im go zagorci zivotot. Sekogas nekoj na nekogo ke mu glumi ludilo.

A za mene mozam da kazam deka nikogas ne me interesiralo dali nekoj ima pari ili ne, dali ima kola ili ne, dali ima fakultet, dali se oblekuva fraerski i toa nikogas ne bilo bitno za nekoj da mi bide decko, zatoa sto parite i ubavinata se prolazni a ako se razbiras so nekoj dobro i te privlekuva toa vredi. Sum se vrakala navecer peski do doma so decko mi, sme imale dvajcata po sto denari vo djeb ama sme si pominuvale super, taka da materijalni raboti ne me interesiraat. Se sto imam sama sum si stvorila,ne cekam nesto da mi padne vo race ili nekoj drug da mi dade.

Toa e moeto mislenje....

Opusteni se sponzorushite samo kaj nas normalnite tesko i mozes da gi najdes da proveris dal se opusteni

Of topik dream imas decko ako ne da te zenam na nevideno

izvini a kako toa megu redovi ?

daj nekoj hint poso gledam si upaten ?

bred pit poveli

...no problem brate...eve, prochitaj...

"if you want to understand a woman, read between the lines...if you want to understand a man, just read the lines"...ima razlika neli...?:toe:

Ne se opushteni! NE NE! Treba da se poopushtat uhste malku, ali kako gledam na dobar pat sme, za godina do dve ke bidat vo red!

Не се сите жени курви-тоа е глупо размислување и незнаење!

Lele sakam mnogu da se opusteni devojkite ama nekako tesko im odi i retkost e a zosto e toa taka neznam zatoa nie mazite sme tuka poleka da gi opustame :helou:

Ако не е (практично )курва , курва е во мислите...со исклучоци...
Сега и се повеќе тајни жарчиња излегуваат на виделина...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom