До која мерка се опуштени нашиве жени?!

• Креатор на темата Креатор на темата Caligula
  • Време на започнување Време на започнување
mozhe ima logika...ama mene iskreno rabotenjeto na "nashive" ne mi se dopagja.

Море србинките пљампаат на форум,
ама у живо се работат.
Нашиве не пљампаат, ниту пак се работат, туку чест на искључоците ( не тие што се работат, туку на тие како мене што ги обработуваат). :twisted: :twisted: :twisted:

Мистичен напиша:
Море србинките пљампаат на форум,
ама у живо се работат.
Нашиве не пљампаат, ниту пак се работат, туку чест на искључоците ( не тие што се работат, туку на тие како мене што ги обработуваат). :twisted: :twisted: :twisted:

eve choek so me svatil ko sho trebe

Dechki ne me zezajte be! Okej pichinjata Skopski (i poshiroko u mila Makedonija) se shmizli, a muzhine Skopski sho se be? Sve fraeri teshki nesho...Sedi be! Lani letoto (ne ova poslednovo, toa pred nego) recimo koa bev doma na podolgo i so par drugarchinja i devojka mi (togash ushte samo devojka mi beshe) i vikam aj kje ideme u Bastion. Pe'er, mesec i pol pratev sho se deshava. Pichinnja kapka imashe, abe eden kurton da startashe nekoja!? Choveche ne vidov akcija MESEC IPOL EEEEEEEJJJJJ!!! Neverovatno! Na eden poznat go gleam stoi shmeka nesho edni tri pichinja kapka, A U ludnica i mu vikam:
-"Bratche sho ne gi startash pichinjana be"? Kopukov znaete sho mi kazha?
-"Sami kje dojdat be" i nesho se klati i mi dae kez fraerski! Dojdoa falus! I da dojdat odma posle muabet kje im izvadi, ili sho e polosho mozhe i da gi odbie od pusti kompleks "Fraer" da izleze. A sho kje drka posle doma nikomu nishto! E dobro sea mozhe nekoj kje reche sve pederaana u Bastion, ama ne e bitno be! I na drugi mesta slichno bilo.
Nema veze be...
Nego ja i Divider da vi gi imavme godinite, da vi go nemavme pametot, aahh! Sho vikash druzhe, a?

vie ste ludi bre.....zimi se :lol: po red ke pocnam...Svetovid...per do sega skoro 99% so sum napisala e provokacija....zaso????????Zs taka mi e interesnoa vie odma pagate na to:)....drugo....ama ic ne sakam vo globala da zborvam za vakvi raboti ..posebno ne za mene zs kaj mene ama bash sekogash e relativno i zavisi od moment ...mozda ke me svatish ko nestabilna ama to je to ...denes ako sakam edno utre sakam drugo i taka vo kurg a zadovolstvoto na kvadrat :lol: Caligula..per to so ti e ubo praj si i ne se sekiraj za mojava kapa i mojata muva....sekoj si gi ima i dvete :lol: i koj zeni ustvari gi barate bre.....od site F so se na forumov postara od 23-24 ne mi se vervit deka ima....bashka pojketo se pomali i od to :lol: politika ne pisam zs iskreno ne me zanima a i koga i da procitam se nekoj se kara i se dokazuva,lugevo nasi se polni so predrasudi i lutina vo sebe so do nekade e i opravdano ...istorija isto taka...ako neso sakam da kazam ke si kazam ako sakam neso da prasam ke si prasham ...ama da se dokazvam ovdeka na forum koja sum i sho sum ama bash ic ne mi e cel....tie so me znaet ,jasno im e kakva sum...tie so ne me znaet mozet da pogodvet ...se dodeka ne sednime na kafe-maubet :lol: :lol: :lol: :lol: drugo....posledno vreme se nekoj bezvesni temi otvorate i odma pocvite so muabeti od tipot"zenive nashi vaka zenive drugi onaka "....i sekoj covek e unikaten na svoj nacin....nema nekoja nereshena misterija pa aj sea ke vezime i ke dokazvime tezi i formuli....ponashaj se okej i se ke bide okej :lol:

Ве пратам сите и ке викажам дека сите сте до негде во право. Ама сепак фактите се следниве:

Факт уно:

Svetovid, батка...дојде време кога ако сакаш да ебнеш нешто тогаш навистина треба да си ФРАЕР во вистинска смисла на зборот. Фраер со големо Ф и тоа од глава до пета физички, плус интелектуално, духовно...и така натаму. Колку и да несакаме да признаеме, тоа е вистината.
ЗАКЛУЧОК: ЖЕНИТЕ САКААТ ФРАЕРИ ВО БУКВАЛНА СМИСЛА НА ЗБОРОТ

Факт два.

Помина времето кога од шмекање на прв поглед можеше да се смува нешто и тоа многу лесно. И да и се допаѓаш на некоја физички, таа ке ги распраша сите оние кои што те познаваат колку си добар(ситуиран, што работиш, што возиш...) Нека ми простат исклучоците од девојките, но овој факт е непобитен, и самите си знаете дека е така.

ЗАКЛУЧОК: ЖЕНИТЕ НЕ ВЛЕГУВААТ ВО ВРСКА СО СИМПАТИЧНИ АНОНИМУСИ КАКО ПОРАНО. И ДА СИ МИСТЕР УНИВЕРЗУМ ДОЈДЕН НА ГОСТИ ВО МАКЕДОНИЈА, МАЛИ СЕ ШАНСИТЕ НА ТВОЈАТА УБАВИНА ДА ПАДНАТ ДЕВОЈКИТЕ ВО ДИСКОТЕКАТА АКО НЕ ТЕ ЗНААТ "KOЛКУ ТЕЖИШ"

Факат намбер три:

Жените, во однос на мажите се оние кои што имаат искривување на претставата за човековите вредности.
Ова не е шовинистичко размислување, ова е најголемиот факт. Додека за обичниот маж битно е дали му реагира тестостеронот на потенцијалната мета, кај жените многу други работи играат влијание. Парите и моќта играат катализатор за лачење на естроген кај жените. ФАКТ ФАКТ ФАКТ!
Да му се сневиди, дали богатите раѓаат ќерки?
ЗАКЛУЧОК: ЖЕНИТЕ СЕ ПОГОЛЕМИ МАТЕРИЈАЛИСТИ ОД МАЖИТЕ (поготово згодните жени, кои свесно ја злоупотребуваат својата убавина)

ФАКТО ДИ КВАТРО:

Факт е дека многу девојки кои ги познавам (тоа би значело у глобала дека и мнозинството македонски девојчиња се исти) цел живот си летаат во облаци, си фантазираат дека се "пички амерички" (екскјуз мај френч), си фантазираат дека никој не е доволно добар за нив и така натаму, НО НИКОГАШ РЕАЛНО НЕ СЕ АНАЛИЗИРАЛЕ САМИТЕ СЕБЕ СИ. Штикли најнова мода ( но купени на попуст од Еко шопинг или Шутка), сукњиче, шминка од пазарче, парфем копија на позната марка, со 100 денари во новчаник (од кои што 50 за цигари, и другите да го поделат таксито со другарките). Во диско или кафич се поретки се оние девојки кои не чекаат некое муле да ги почасти, туку сами си купуваат за пиење. ФАКТ е дека вакви мивки има многу.

ЗАКЛУЧОК: ОВОЈ ТИП НА ЕФТИНИ КУЧКИ ИЛИ ОСТАНУВААТ ПРЕДОЛГО БЕЗ ДЕЧКО, ПРАКТИЧНО ПОРАДИ ТОА ШТО МИСЛАТ ДЕКА НИКОЈ НЕ Е ДОВОЛНО ДОБАР ЗА НИВ (А ОНИ СЕ ТЕШКИ МИВКИ НА ШТИКЛИ), ИЛИ ПАК ОД ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НЕКОЕ ФРАЕРЧЕ КЕ ИМ ГО СВИРНЕ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР (СЕКОЈА ЧЕСТ НА ТИЕ МОМЦИ) ПА КЕ ЖАЛАТ ПОСЛЕ СО МЕСЕЦИ ЗА НЕГО И ФАНТАЗИРАЈКИ КАКО ЕДЕН ДЕН КЕ БИДЕ НЕЈЗИН, А ОНА ЌЕ БИДЕ СОВОЗАЧОТ НА МЕРЦЕДЕСОТ.

Ме мрзи да пишувам понатаму, има многу примери но мислам дека ја сваќате вистината. Без лутење. Ова не важи нормално за сите девојки, но тоа е вистината општо кажано за денешните македонски девојки.

А бе бем ве сите, станавте многу сериозни.

А ти бе ветко, шо ме клаваш тука, сега, бем те и тебе. Кој години бе. јас сум помал од тебе, шо ти бам, тибам.
Башка, сега, полесно ми е за мување чупи, или сакаат дека сум 31 или пари дека имам или сум им ги научил финтите на кои паѓаат!
Бшка нашиве и не се веќе толку интересни, иако поубавио од нашиве никаде нема, верувај ми!
Сега брат, ќеиф е да прелажиш глупа странкиња. Д тибам, да те сакја, да пати кучката западна, хехехехе.
А тие, па необработени, ќеиф.
Инаку, како што ми кажа другарка ми Маја, на времето за французите (таму живее дејчето): од десет французи, 8 се педери, еден е бисексуалец, а еден е хетеро, но бидејќи е толку грд што ни педерите не го сакаат. затоа доаѓаше во Скопје на одмор да се изобработи, а беше добра, мајку му!

Pred nekoe vreme bev gostin vo edna arapska drzava. Bez da sakam naslusnuvav muabet medju dve kokoni koi vazea za "dobra prilika od familija" i "drzeca vekje zemena" -- znaci ednata 20+ godini, drugata 40 -- bez tie da znaat deka gi slusam. Inaku se raboti za maksimum muslici, komplet sose feredze, pokrieni race so rakavici nasred leto, itn.

Mladata barase sovet od postarata, veli ima dve "ponudi": ednata od nekoja gasterbajterska konjina od Kanada, drugata nekoj pojak tip vo dadenata zemja kade sto bev gostin (iako za nasi svakjanja i toj e konjina).

I gi slusam razglabaat kako toj vo Kanada ima......i redat (od kukja, do 2 koli, pari, itn.), a toj doma iako opstestveno na povisoka skala, ne mozel da mu "konkurira" na ovoj vo Kanada. I se oddaleciv zosto nemav nervi da slusam kako pomladata kje odi na operacija za i go soshijat himenot za da bide "nevina"...

Ova go pisuvam za da go popravam adminot pogore deka ne se raboti za 85% tuku celi 102.3%!

hahahahaahhaha Misirkov be...pa to so shienjeto ne e od vcera....pola Makedonija se napraja nevini za 200evra....duri i zeni so deca ejjjjj dali mojs ti to da go zamislis. :lol: :lol: :lol: svashta.....anyway....Misticen....per vo pravo si ne vikam deka gi nema takvite ali per....sakavte zapad...evo vi zapad :lol:

Ова е далеку од запад. Ова е далечен исток со западна проституција...

per......onaj poston golem so go napisa...da ne citiram sega sve....nashvie zeni ama ic ne beja takvi pred 20-30 god...ama eto ti TV eto ti spisanija eto ti ja Oprah na televizija i cvicite sega :lol: :lol: :lol: zapad srcko zapad....ne si svesen kako peri mozoci....ela ovde zeni se ....i razvedi se...mamificeto ke ti se placit...ke kolnis sve so e zenski rod :lol: :lol: :lol: :lol:

RaGeAnGeL напиша:
per......onaj poston golem so go napisa...da ne citiram sega sve....nashvie zeni ama ic ne beja takvi pred 20-30 god...ama eto ti TV eto ti spisanija eto ti ja Oprah na televizija i cvicite sega :lol: :lol: :lol: zapad srcko zapad....ne si svesen kako peri mozoci....ela ovde zeni se ....i razvedi se...mamificeto ke ti se placit...ke kolnis sve so e zenski rod :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemora da znachi! Sea posledna moda na zapad e mazhi da tuzhat zheni za Sexual molesting! Nemoj nesho kao da se sitish. Ehee toj zapad kolku e mech so dve ostrici. Jas lichno ne sum zapoznal poosameno i popatetichno stvorenje od Severno-Americhka zhena! Dobro sea toa se odnesuva za ex-pats, ama mislam deka ne e mnogu razlichno i kaj niv doma. Bezdetni, ovenati, osameni, kiseli, ogorcheni, bez duh, bezchustvitelni, GRDI, bez ni malku sharm, ASEXUALNI stvorenja! Ako e toa idninata i na Evropskite, a osobeno Balkanskite zheni... Vo toj sluchaj, ili kje staneme nacija na drkadzhii, ili homoseksualci. Da ti se pluknam u prospektot zapadnjachki!

of majko moja ti mene ic ne me svakas u pizdu mater...nikade ne rekov deka go shtitam zapaddddddddddddddddd....niti pak deka mu se divam ili deka go odobruvam toa sho se deshava ovde....ako si cital sve so sum napisala na vakvi temi poinaku ke me svateshe....surova vistina e deka sve so e loso od zapad e prifateno od nasha strana....i dodeka nie gi prifakame nivnite sranja tie malce po malce se trudat da go smenat to...ak ne me svakas kazi da dojdam da mi ti nacrtam uz kafe mafe :lol: :lol: :lol: :lol:

Требаше по прецизно да се дефинира околу опуштеноста на што се мисли. Дали во кревет, или за однесувањето пред да стигнат до креветот! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom