System Of A Down (SOAD)

• Креатор на темата Креатор на темата Gange
  • Време на започнување Време на започнување
LP Fan напиша:
Super se. Samo ima lugje koj mislat deka toa ne e muzika posho edno vreme pee tivko a edno vreme se dere. Toa go smetaat za glupost. Ja mislam deka toa im e nivnata ubavina
тоа е од мноогуте стилови што им влијаеле. на пр. гитаристот, Дарон Малакиан, уште на 7-8 години почнал да слуша death metal, а веќе на 14 ги засакал Битлси. Е, пошо чоекот си сакал и дет и битлси, си напраил свој стил во кој тие две црно-бело ги измешал.

Кога турците ги избркале ерменците од турција, многу од нив се населиле во Либа, така да јас мислам дека и тие двајца што се од либан се по потекло ерменци (јас занм еден таков либанец), затоа и е толку големо влијанието на ерменската народна музика.

Bacillus gagous напиша:
Кога турците ги избркале ерменците од турција, многу од нив се населиле во Либа, така да јас мислам дека и тие двајца што се од либан се по потекло ерменци (јас занм еден таков либанец), затоа и е толку големо влијанието на ерменската народна музика.
да,да и нели дека турците напраиле геноцид у ерменија и во него загинале роднините на членовите на бендот, и + затоа се толку агресивни. иначе по потекло се сите ерменци:)

ем на десктоп ми се

LP Fan напиша:
Super se. Samo ima lugje koj mislat deka toa ne e muzika posho edno vreme pee tivko a edno vreme se dere. Toa go smetaat za glupost. Ja mislam deka toa im e nivnata ubavina

Исто е и со Opeth....
Еден дел е дет, друг моеш танго да играш.

CopyOfDeath напиша:
до сеа сее пофалби за нив никој не рече дека се лоши замисли:je:
Па нормално ептен се оргинални, си имаат свој предпознатлив стил. Серџ е доста интересен како вокал, има некој чуден акцент (тоа дека е Ерменец по се изгледа :icon_lol:), а Дарон повеке ми се допаѓа кога се дере отколку кога пее. :twisted:

BraT напиша:
Hypnotize !!!!!!!!!11

Pesnata e ok ali albumot e najgolemo sranje so im se desilo u nivnata istorija od sedum albumi.Im gi iam site i od Hypnotize stvarno se razocerav iako na pocetokot mi bese onaka lesnopodnesliv ,a najbolje albumi spored mene im se Steal this album i Toxicity(Psycho ja ljubam)

SOAD се закон група тука нема расправии, а иначе мене омилени песни ми се:

Toxicity
Aerials
Pictures
Lonely day
Chop Suey
BYOB...

System of a down :music3::music3::music3:

Jas slusam pretezno rap ali ovie decki se edinstvenite za koi mora da priznaam deka se lom!
stvarno zakon!
iam edno 70tina pesni onaka izmesani ali site se zakon osobeno onaa Rolulete mislam se vika:)))
ludila
a seuste se aktivni tie snimaat ili?
daj kazete neso poveke za niv:)
moze na net da se najde nekoj spot?

за спотчиња јас имам однив малце...и им го имам настапот од Rock am Ring 2002
ludilo trae 25 minuti niven nastap

Мрданти типци. Знаат што прават и го прават многу добро. Секакви песни има од нив. Балади,метал,рок,техно се. А сите се добри(освен техното). Интересно е пеењето. Интересни се песните. Многу се добри

сеа ја слушам и Chop Suey и Sugar.:music3: :music3: :music3: :music3: :music3: :music3: :music3: :music3: Ептен ми се омилени

Не знам, не слушам таква музика, само не се лоши имам слушнато некој песни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom