System Of A Down (SOAD)

• Креатор на темата Креатор на темата Gange
  • Време на започнување Време на започнување
1 другар ме праша зошто Дарон пее повеќе на новиот албум, не дека е лош, напротив, пријатно изнанадување ама на претходните албуми повеќе пееше Серџ. Јас му викам паа се уморил чоекот од многу викање па решиле да го поделат викањето меѓу двајца, еден вика другиот одомара па обратно.

;)

Типот не знае да пее!!!!

Иначе другарче бубњар(Куло) ми вика дека бубњарот е многу добар.....многу е отсечен....

незнам зашто толку не ви се свиѓа најновиот албум, баш е океј, не е како токсисити ама стварно океј есо исклучок на 2 песни

Mesaja напиша:
Типот не знае да пее!!!!

Иначе другарче бубњар(Куло) ми вика дека бубњарот е многу добар.....многу е отсечен....

добро свири на Chop Suey! она почетното

Tonchie напиша:
1 другар ме праша зошто Дарон пее повеќе на новиот албум, не дека е лош, напротив, пријатно изнанадување ама на претходните албуми повеќе пееше Серџ. Јас му викам паа се уморил чоекот од многу викање па решиле да го поделат викањето меѓу двајца, еден вика другиот одомара па обратно.

;)

pa fala bogu Daron izleze od senkata...abe ne e fintata u peenjeto tuku koj poveke znae da SE DERE....

абре нема веза... само пиштат се дерат, ебава гитарата без веза малакиан и слично... басисто рока, тапанаро само се поти, а пејачо не се бричи... али, арни се... и волшебни

тончи ми го даде новиот албум ми се свиѓа, а од сите песни највеке ја сакам toxicity

guitardemon666 напиша:
абре нема веза... само пиштат се дерат, ебава гитарата без веза малакиан и слично... басисто рока, тапанаро само се поти, а пејачо не се бричи... али, арни се... и волшебни
huh ?hah?wtf??

ti ova seriozno go mislis za system of a down?

не ги бива за музика... само јако звучат оти имате ќеф за дерење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom