Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Следно коло дома со Свислајон Пелистер, тежок испит за Амак, очекувам интересен натпревар, и секако, подобриот да победи.

Амак СП 83-64 Свислајон Пелистер (на полувреме 49-27)

Комплетна доминација на кошаркарите на Амак, иако тимот на Пелистер имаше значителна иницијатива во третата четвртина. Кој сака да знае пошироко, нека пише, па ќе напишам извештај, преуморен сум за да го пишувам сега.

абе Амак ги растури овие од Пелистер, најдобри се немат шо....а оние црнцине....абе немам зборој ги искршија кошојне од забивање

Следечи!!!

Сеа ќе бираме навивачка химна на АМАК. Варијанти за насловна песна се "Напред шампиони", "Шампиони"... и толку :)

epten sme jaki nemat so mislam tuku pozdrav za fantom i negovoto folklorno drustvo hehe

epten sme jaki nemat so mislam tuku pozdrav za fantom i negovoto folklorno drustvo hehe

Фала фала... Не беше затегнат поголемиот тапан па го зедов помалиот. Сирената пак, ни сврши работа. :)

Друг пат ко ќе ме видиш мојш и „Здраво“ да речиш, пошо не те знам. :)

Ништо чудно!...

АМАК се топ,одлична квалитетна екипа...ама ич не ме чуди..

Знаев дека ке победат..

Честито победа Охрид...:)

Следно коло АМАК-СП - Струмица, закажано првично за 21ви, ама затоа што Струмица игра со Ростов на 20ти, најверојатно ќе е одложена.

Утре играме дома со Фени Индустри, во 18:00 мислам беше, и сепак мислам дека ќе губиме. :(

фантом, џабе се пувавте толку, кога сега се ви зависи од една утакмица дали ке влезете во плеј оф, онаа во Скопје против Мзт. А верувај и нас ни е многу битна, каков притисок се најавува, тешко да издрши Амак

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom