Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ги победите, слушај ми зборот.Ќе падне Фени ако направите атмосфера. Пелистер го победи Фени на домашен терен, а вие го победивте Пелистер на домашен терен.
Направете атмосфера и бај бај Фени.:wink:

Ви реков дека ке ги победите.:wink:

Ќе доаѓаат ли Рибари (ако уште постојат) у сабота? Ние сме таму и ве чекаме. :)

Ќе доаѓаат ли Рибари (ако уште постојат) у сабота? Ние сме таму и ве чекаме. :)

Не знам дали се праиш намерно глуп или пробуваш да ме изнервираш. Една страна поназад напишав дека Рибари никогаш не престанале да постојат. Исто напишав дека ќе гледаме да дојдеме.

Извини што ме мрзи да ја читам цела тема за да видам дали Рибари постоеле и што стиснав одма на последна страна и напишав. Еве сега прочитав дека сеуште постоеле, ама убаво рече Радикал сите навивачки групи си постојат ама навиваат само кога клубот има пари.

Извини што ме мрзи да ја читам цела тема за да видам дали Рибари постоеле и што стиснав одма на последна страна и напишав. Еве сега прочитав дека сеуште постоеле, ама убаво рече Радикал сите навивачки групи си постојат ама навиваат само кога клубот има пари.

Е што Амак да не има милиони па рибари пак си навиваат.:wink:

Е што Амак да не има милиони па рибари пак си навиваат.:wink:
Остај пари, има резултати тимот и се собираат. Кога Струмица беше (под)просечна екипа, или кога „умирааа“ Неметали да не имаше случајно Ајдуци, или повеќе од 30 души публика?
Јасно дека ако има пари има и резултати.

И сега ќе доаѓаат Рибари или не? Да погодам: не. :)

МЗТ 80 - 86 Амак СП

А ке дојдете во Скопје, кога ке изгубите како лани 50 разлика, ке се чудите.

Ха-ха!

фантом, џабе се пувавте толку, кога сега се ви зависи од една утакмица дали ке влезете во плеј оф, онаа во Скопје против Мзт. А верувај и нас ни е многу битна, каков притисок се најавува, тешко да издрши Амак

Се гледаме в година. Ве исплескавме прописно двапати сезонава, си го примивте како баба внуче, тенкјукамаген и така.

Браво за Гац, склопи топ екипа, честито плејоф

Фала.

Двејн Вејд во Амак СП!!!!!!

ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Полека Серпико да не свршиш сега ти:pos::pos:

Честито победа и од мене...

Плејофот не ви бега...го заслуживте..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom