TpH_Bo_OkO
Трноризец
Вчера почнав да ја читам, и тоа беше исто моја реакција....ми помина низ глава многу добар трејлер за холивудски филм. Одлична е книгата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.... [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Со ова писмо како што вели Ѓорчев, биле напишани и две книги. Книгите ги препишувал поп Пајсие од Врачанскиот манастир, кај Сандански во Бугарија и тоа од кирилско писмо на ребуш. Од овие книги едната е во архивите на Бугарија, а другата во архивите на Грција. Грците и Бугарите досега ги немаат извадено овие книги од архивите за да може да се споредат знаците со кирилското писмо и ребушот да биде прочитан ....[/FONT]
A rebus (Latin: "by things") is a kind of word puzzle which uses pictures to represent words or parts of words. The term "rebus" also refers to the use of a pictogram to represent a syllabic sound. This adapts pictograms into phonograms.
A precursor to the development of the alphabet, this process represents one of the most important developments of writing.
Гоца, линковите што ги посочив се единствената работа која е обелоденета во врска со книгата, се друго е шпекулација додека не ја видиме со свои очи.тебе ти е до игра , а јас сакам информации ...
БУ- вдлабнатина
обла длабина