Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku bi me kostalo da smenim ekran na iphone 5 samo stakloto malce e puknato, Kolku bi me kostalo i kade moze da se napravi

Здраво! Имам iPhone 4 и од вчера снема мрежа и пишува "Restricted Network, Your selected cellular network is restricted. You can choose a different network in Settings." Што и да одберам истото го прави? Чаре некое?

Људи,чаре за фб и месинџер на 3гс?6.1.6 е софтверот,нема на еп стор има само за 7ка .Може ли да се најде онлајн верзија за 6.1.6?Или нешто друго?

На ајфон 4с ја заборавив лозинката.. Чаре некое ? Што да му правам нешто ресет ?

Aj sovet dali e za menjanje baterijava na iphone 5 mi pagja od 66 na 56% odma go koristAm minuta go restartiram i pokazuva 64% do stoce problemot?

Sent from my iPhone using Tapatalk

здраво.. ми нудат iPhone 5 za 2500 али не му работи матичната плоча :/ се јавив во ледиком рекоа дека немаат матични туку ми дадоа број од друго место и кошта 200 евра. Дали некој знае нешто за поевтино? Успат и дознав дека т.мобајл и дуна компјутери продаваат матични плочи o.O И уште едно прашање дали се отклучува ајфон од ајклауд ?

Брат ми има 4ка на iOS 7.1.2
Има проблем со мејл апликацијата и можи да прима мејлови, ама не можи да праќа (Гугл акаунт). Дава ерор:

"Cannot Send Mail. The connection to the server 'smtp.gmail.com' failed.

здраво.. ми нудат iPhone 5 za 2500 али не му работи матичната плоча :/ се јавив во ледиком рекоа дека немаат матични туку ми дадоа број од друго место и кошта 200 евра. Дали некој знае нешто за поевтино? Успат и дознав дека т.мобајл и дуна компјутери продаваат матични плочи o_O И уште едно прашање дали се отклучува ајфон од ајклауд ?
Второто прашање никако не можеш да одклучиш ајклауд само сопственикот може и никој друг.
А првото прашање не вреди да купиш за 2500 ден. тоа автоматски купуваш цигла,а не ајфон и ништо друго,А матичната што чинат 200 евра подобро со тие пари друг ајфон да си купиш и на раат си

имам ајфон 4с.. му купив нова батерија дека старата само еден саат држеше.. (изгледа оргинал е новата, 20 евра ја платив).. и сега го наполнив тел и додека го полнев а и сега на секој 3 мин самиот се рестартира..
Што е проблемот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom