Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да му направам restore на ајпадот ми се појаува ова
itunes-error-3194.jpg

побарав на интернет нешто најчесто искча да се стави линк во hosts фајлот знае некој друго решение?

Проблем со 4с несака да ми ја дигне мрежата одкако пробав да стаам странска сим карт и сеа мкд несака мрежа да фати?

Имам iPod Touch 2G и инсталирав whited00r7 и проблемот е што многу брзо ми се празни батеријата, пример вчера слушав музика негде да речеме околу 2-3 саати и отиде цела батерија...
Коа бев на оригиналниот 4.2 iOS сум седел и по 2-3 саати на вифи и батеријата одела од 100 на 50%, а сеа само од музика ми се троши 40-50%...
Исклучени ми се и тоа app switcher и сара, и пуш нотификации и се друго шо не ми користи ама ете брзо се троши батеријата...
Чаре има ?

Имам iPod Touch 2G и инсталирав whited00r7 и проблемот е што многу брзо ми се празни батеријата, пример вчера слушав музика негде да речеме околу 2-3 саати и отиде цела батерија...
Коа бев на оригиналниот 4.2 iOS сум седел и по 2-3 саати на вифи и батеријата одела од 100 на 50%, а сеа само од музика ми се троши 40-50%...
Исклучени ми се и тоа app switcher и сара, и пуш нотификации и се друго шо не ми користи ама ете брзо се троши батеријата...
Чаре има ?

Со whited00r7 имаш многу повеќе опции и работи што работат во позадина, така да нормално е да ти троши повеќе батерија...

Дали откако ќе истече договорот од т-мобиле за ајфон го отклучуваат?

Колку време би траела целата процедура? Би било брзо или има чекање?
Неколку часа, ќе ти кажат дента или ако е покасно утредента да го приклучиш на ајтјунс со друг сим
САМО МОРА да поминат 2 години од договорот, плус ти бараат податоци, документи на кој број е земен, гаранција, да бидат чисти сметките итн ...

Колку време би траела целата процедура? Би било брзо или има чекање?
Немаш потреба да одиш во салон и никакви документи да носиш. Прати еден меил на kontakt@t-mobile.mk со IMEI бројот од уредот и дека сакаш да го отклучат. Ќе ти вратат меил одма (мене после 2 часа) и од тогаш после 24 часа приклучи го моб со сим од друг оператор на iTunes и тоа е.

Имам iPhone 4 од Шведска (Теле 2). Договорот од 2 години му е истечен и пробувам да ставам мк картичка ама не сека да прими. Пробав во некои мобиљарници и барат куп пари за отклучување.

Може ли сопственикот од Шведска да го конатктира својот тамошен оператор за отклучување на телефонот? (како што читам погоре дека во т-мобиле може)

Имам iPhone 4 од Шведска (Теле 2). Договорот од 2 години му е истечен и пробувам да ставам мк картичка ама не сека да прими. Пробав во некои мобиљарници и барат куп пари за отклучување.

Може ли сопственикот од Шведска да го конатктира својот тамошен оператор за отклучување на телефонот? (како што читам погоре дека во т-мобиле може)

треба да платиш. Шведска е тоа.

-Koga ke stavis nasa kartica sto ti pisuva?

Kupi si x-sim stavi kartica nasa ukucaj IMSI1:2400700 IMSI2:2400782 i teraj.Eve ti gi site kodovi za X-sim

http://www.x-sim.rs/IMSI-List/

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom