Black LiLy
Her Majesty, My Queen, HIP-HOP
- Член од
- 5 ноември 2007
- Мислења
- 109
- Поени од реакции
- 3
ама и вие премногу барате, без навреда
машкото не може да се посвети на врската 24/7, му треба слободно време...како ќе го искористи, тоа е негово, дали фудбал, коцкање и сл.
МОРА ДА ПОСТОИ РАЗБИРАЊЕ
друго, многу е глупаво кога женско ќе постави таков ултиматум, како ви звучи или фудбал или ја?
јас, лично сум имал такви проблеми, не заради фудбал, туку поради друштвото, ултиматум ми постави, и не го прифатив и мислев дека беше готово ама ја продолживме врската нормално
така да, женските кога ќе постават таков ултиматум, знаат дека не се во право да му ги менуваат навиките и интересите на машкото и без разлика на одговорот, срцето нема да им дозволи да ја прекинат врската(за заљубени или новопечени)
тоа е моето мислење, ако има друг поинакво, нека каже
Апсолутно се согласувам. Исто онака како што не би сакала мене некој да ми кажува што да правам, што да ставам прво и сл. Едноставно, врската е уште едно нешто во животот. Постоеле приоритети и пред неа, ќе постојат и после неа. Најбитно е да се задржи слободата, нормално, за оние што ја сакаат, зошто мене лично, ми е неверојатно да поминувам премногу време со некого, да барам да сум му најбитна и сл. Сакале-нејќеле, кога ќе бидете во брак ќе бидете 24/7 заедно, до крајот на животот и ќе ви здосади. Така што, за се има време. И нема тука лутење. Толеранција и се ќе си тече по својот редослед.