Дали би ја промениле верата за милион евра?

Slusaj si go Kiss i ne me zamaraj.

Патриоту, научи да пишуваш на македонски (Неможам да го слушам Кисс, можам да ги слушам), и научи да пишуваш на кирилица.:tapp:

Прашање е дали воопшто ја сфаќаш религијата и нејзината природа и намена. Не си ти крив што си христијанин, само те крстиле како мал, и си го прифатил здраво за готово без предходно да дојдеш во вистински духовен допир со своите верувања.

Abe nikoj od nas sam ne izbral kakva vera saka da bide toa se znae od so zavisi.....
Verata e nesto povrzano so covekovata intima i vnatresnost nema covek koj ne se koleba dali da veruva ili ne duri i najgolemiot ateist ima mala skriena misla deka postoi Bog..

A na prasanjeto dali bi si go prodal Gospod odgovorot e ne zatoa sto ako si ja prodadam verata si prodavam i golem del od sebe!!!!

Нема шанси да си сменам вера за пари.Не е финтата во парите.

Parite se edna materijalna zloba no potreban za zivot za opstanok vo ova opsestvo zatoa da se trudime da gi otfrlime sto e mozno poveke, zaradi nas samite i zaradi bliznite.

Верата не се мери со пари не можиш ни да ја продадиш, можиш да речиш дека си православен , муслиман, будист , а колку веруваш е тоа е друга работа. Незнам ни зошто е поставено вакво глупо прашање

Не, не би ја сменил никогаш.

Prasanjeto e stvarno glupavo, mislam deka nema potreba od poveke komentiranje za nea.

Ма какви пари бе вера не менувам за ништо ееј тоа е најлошо.

Da!
Zasto?
Ke si gi zemam parite, ke ja smenam verata, no sepak ke ostane ona vo mene deka jas sum ateist. Nikoja sum na pari ne moze da me napravi vernik..

Верата НЕ ама на 'непристоен предлог' би одговорил со ДА! Лелеее:smir:

jas bi gi zel tie milion evra ali kakva religija ke smenam koga ne veruvam vo nisto

Нема теорија,а не па шанса за такво нешто!:nenene:

За милион евра ај шо ќе сменам и вера и име и презиме гратис трчам гол до охрид и назад ..... со тие пари ехехеееее :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom