13 Maj Mизар во Универзална

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Веб-сајт
vuna.blog.com.mk
Има некој инфо? Карти каде? Од колку саат?!

MMM вика ова

Нова македонска стрелба е името на рок-фестивалот што треба да се одржи на 13. мај во Универзалната сала во Скопје. На овој еднодневен музички хепенинг ќе учествуваат осум бенда од Македонија, Хрватска, Србија, Грција, и од Бугарија. ...

Нема ни саат наведено (ако се осум бенда ондак треба да трае минимум 5 саати)..

Нема ни карти каде.. ни колку..

Ебати државата.

Секое инфо е повеќе од добредојдено.

betogrozdanov45 напиша:
Ај бе па и ти на Мизар ќе идеш...шо музика е то

не, на ЛАМБЕ ќе идам.

Мизар е една од подобрите ствари што и` се десиле на нашата музика.

Него батали тоа, некој да има инфо?!

Да провериш на Мизарскиот сајт? Мене ме мрзи.

Ke doznaeme sigurno navreme...ke ima nekoe info plus sigurno...i jas nemozev da najadm nishto poveke vo vrska so toa.:icon_lol:

Видов. Мрзловци. Ај, утре ќе се опитам, па ќе ти пуштам абер.
Нешто ми призасмрдува.

:raz: А разбравте зошто е басистот Илија заменет со Новоградска??? Мислам, тој секогаш бил до Горазд, дури и во Кисмет....

Уште не ми се верува баш, ама може да исчепкам и јас инфо од прва рака. Ај за ден-два следи инфо од мене ако дознаам.

:music3: :music3: :music3: :music3: :music3: istiot den ke ima kaj mene metal zurka.....e sea mislite mu ja,ja kaj ke odam.....:music3: :music3: :music3: :music3: :music3:

LouWeed напиша:
:music3: :music3: :music3: :music3: :music3: istiot den ke ima kaj mene metal zurka.....e sea mislite mu ja,ja kaj ke odam.....:music3: :music3: :music3: :music3: :music3:
Железара не работи...да не испадне алуминиум:pos::pos::pos:

Tanjushka напиша:
:raz: А разбравте зошто е басистот Илија заменет со Новоградска??? Мислам, тој секогаш бил до Горазд, дури и во Кисмет....

Ја имам слушнато дека Илија е заменет по своја желба. Као, преку таквото му било све заедно.

Него, Офчар, дозна ли нешто за такозваниот фестивал? Ајде да не се провалувам по втор пат неделава. Првиот кикс ми беше дека Aphex Twin ќе свират во Прилеп. Јебем ли га. Кога верувам на све живо :lud:

официјално е..

имат карти во југотон, чув де чув и така натака..

седум саати ќе трае..

и така.

Имате реклами на ТВ, радио и по весници...како што кажа Офчар журката ке биде околу 7 часа ке има бендови од Србија, Словенија, Бугарија и така натака...штета што не ке бидам во можност да дојдам, но Ви посакувам журкање до бесвест!!!:je: :cug: :je:

7 саати се многу, нека дадат програма да видиме кој кога свири, глупо ми е да дремама таму 7 саати

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom