Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално ја читам Физиолошка Психологија :kafe: за испит ми е :vozbud: кај и да е ќе ја дочитам и Татарска Пустина од Ден Браун :vozbud:

мои фаворити
Џон Гришам - Брокер
Majkl Bejdžent, Ričard Li, Henri Linkoln - Sveta krv, Sveti gral
Џозев Марфи - Моќта на потсвеста
Оскар Вајлд - Сликата на Дорјан Греј
Александар Белов - Бригадата

Моментално ја читам „Вештица“ од Венко Андоновски и „Најголемата мистерија на светот“ од Ог Мандино!
Голем обожавател сум на книги, но летово ме фатила некоја книгоманија, па по една книга дневно читам и не ја оставам од раката. А истовремено не станувам од столот од компјутерот!:):smir:

Ова лето сеште немам прочитано книга ама затоа па за весниците:pos2:
пред некој ден весникот што е свет го прочитав цел за пола саат:vozbud:

Пророкот. Не можам да се откажам од книгава бе. :)

Јасно ми е...книгата е едноставно феноменална...нема нешто за светот и чувствата што не е објаснето на филозофски, но сепак толку прекрасен начин. Би ти ја препорачала и Скршени крила исто од Калил Џибран! Прекрасна љубовно-филозофска приказна!:smir:

Дневникот на Ана Франк

Вероника реши да умре - Пауло Коелјо, ми се допаѓа книгава, скоро до пола сум ама сигурно денес ќе ја дочитам, нестрплива сум да видам што ќе се случи.

Ја обожавам книгава

Уште една од Пауло Коелјо - Единаесет минути

Заклученото тело на Лу - Оливера Ќорвезироска:kafe:

Сега ја читам „Ефи Брист„ , интересна книга.

Моментално ја читам,,Уметноста на љубовта"од Ерих Фром...

Zustin od Markiz De Sad da ja procitas

Zustin od Markiz De Sad da ja procitas knigata ne mnogu kratka ama ostava impresii dobri ili losi
Во моментов читам само по форумов, а и пишувам. Неам време да фатам некоја добра книга да прочитам. Која ја препорачувате за мене, човек со малку време и нерви за читање долги книги?

Ја прочитав Гавранот, и сега сум на Мостот на Дрина:salut:

Моментално ја читам "Патот на љубовта" од Антони Де Мело. Многу поучна книга.

Сахара и Наследството на Темпларот....после и Англискиот атентатор ќе ја читам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom