Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Ја дочитав „Внимавај што поскуваш-можи да ти се оствари“ од Александра Потер.Интересна книга со интересна порака.
Сега почнав да ја читам „Најголемите митови„.
А пошто гледам доста души ја препорачавте “Чекори на сеќавање„ ќе ја барам таа за да ја прочитам.

pocnav da go citam ''idiot'' od dostoevski...stignav do 60 strana i mi skurci....znam deka kje bide pointeresna ponatamu ama resiv da ja ostavam za vremeto koga kje idam u selo....

sigurno tamu kje imam pojse slobodno vreme i kje ja procitam do kraj......

Ја читав --За кого бијат камбаните - Ернест Хемингвеј.
Значи што убаво почна, за граганската војна у Шпанија, имаше делови за акција, љубовна тематика. Се убаво. Кога дојде еден дел од 98 страни кога секој почна да размислува во себе по 10 страни, ми скисна.:tapp:

Така зборуваше Заратустра-Фридрих Ниче

Феноменално нешто за човек како мене... Барем сега за сега... ако е волку добра штом ќе ја дочитам веднаш ќе ви ја препорачам, а ако не никому ништо :pos2:

Сега го читам PC Authority списанието.Кај и да е ќе ја почнам и Хари Потер 7.

Вероника реши да умре - Пауло Коелјо, ми се допаѓа книгава, скоро до пола сум ама сигурно денес ќе ја дочитам, нестрплива сум да видам што ќе се случи.

Да да читам читам една книга мислам дека се викаше нешо како "Шеќерна Приказна"...уствари чек можда тоа беше пред 10 години али пак многу ми се допаѓа книгата хах :D

Fax from Sarajevo-Joe Kubert

Ден Браун-"Кодот на Да Винчи" :sport2:

Степски волк - Херман Хесе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom